Decizia nr. 1 - Comisia de Apel

07 Octombrie 2021, la ora 14:58 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 404 vizualizări

Decizia nr. 1 - Comisia de Apel

 Joi, 7.10.2021, orele 17.00, la sediul AJF Bihor (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6) se intrunește Comisia de Apel din cadrul AJF Bihor pentru a analiza solicitarea d-lui Bundea Zeno Marius (antrenor, ACS Zenit Fotbal Oradea). 

 

Decizia nr. 1 a Comisiei de Apel din cadrul AJF Bihor

din data de 07.10.2021

 

Întrunită pe data de 07.10.2021, orele 17.00, la sediul AJF Bihor, Comisia de Apel formată din Morgovan George – președinte, Gavriș Gelu Petru și Virag Alexandru membri a analizat apelul formulat de antrenorul Bundea Zeno de la clubul ACS Zenit Fotbal Oradea.

În urma analizării rapoartelor oficiale și audierea persoanelor prezente la ședință -  antrenorul Bundea Zeno, arbitrul Schuster Jozefinne, arbitrul asistent Ilie Diana și observatorul Boros Petru -  comisia a decis admiterea apelului și modificarea în parte a deciziei nr. 1 a din 28.09.2021 a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Bihor.

Comisia de Apel a menținut sancțiunea de suspendare de 12 jocuri pentru fapta de bruscare a arbitrului de centru, încadrată la articolul 65 litera b din Regulamentul Disciplinar. Au fost reținute și abaterile concurente săvârșite de către antrenorul Bundea Zeno, injurii și comportament jignitor și agresiv verbal la adresa arbitrilor. Penalitatea sportivă de 1500 lei aplicată prin decizia Comisiei de Disciplină a fost menținută, aceasta nefiind contestată de apelant.

Având în vedere că antrenorul se află la prima abatere, iar în apelul formulat a recunoscut și a regretat faptele, comisia a decis înlăturarea sancțiunii sporului de 6 etape, constând în jumătate din maximul prevăzut pentru abaterea săvârșită. Apelantul va efectua o suspendare de 12 jocuri în temeiul articolului 65 punctul b, iar conform art. 19 pct. 6 din Regulamentul Disciplinar, suspendarea se aplică pentru toate calitățile deținute de acesta la clubul Zenit Fotbal Oradea.

Pronunțat în ședința din 07.10.2021. 

 

                                                                        Președinte comisie

 

                                                                        Morgovan George

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP