Finala Cupei României pe județ

16 Iulie 2021, la ora 09:19 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 688 vizualizări

Finala Cupei României pe județ

Se vor întâlni echipele Victoria Avram Iancu și CS Foresta Tileagd. 

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Laurențiu Pentek - la centru, ajutat de Ludovic Zifceac și Bogdan Gireadă, în timp ce Andrei Bulzan va îndeplini rolul celui de-al patrulea oficial. 

Observatorii finalei vor fi Ștefan Gallovits (pentru arbitrii) și Gheorghe Rusu (pentru joc). 

Accesul spectatorilor la meci va fi posibil în limită a 400 de persoane (jumătate din capacitatea arenei) din care cele două echipe vor primi câte 175 de locuri, iar pentru oficiali și spectatori neutri vor rămâne 50 de locuri. 

important de știut că în incinta stadionului vor avea acces doar persoanele care îndeplinesc condițiile prevăzute de protocolul medical emis de Federația Română de Fotbal: 

1. sunt vaccinate și a trecut 10 zile de la administrarea celei de a doua doze, ori doza unica

2. poseda un test PCR-RT negativ nu mai vechi de 72 de ore sau un test Rapid Antigen nu mai vechi de 24 de ore. 

3. au trecut prin boală și se află în perioada de 90 de zile de la vindecare (document emis de DSP)

Delegațiile celor două echipe vor trebui, de asemenea, să îndeplinească în mod obligatoriu, condițiile enumerate mai sus. 

Reprezentantii mass media care doresc sa asiste la finala sunt rugati sa trimita pe adresa de mail a AJF Bihor ([email protected]) o solicitare si dovada ca indeplinesc una din cele trei conditii pentru a li se putea elibera bratara de acces. 

Reprezentantii membrilor afiliati sunt rugat sa urmezee aceeasi procedura daca doresc sa urmareasca finala din tribunele Stadionului Municipal din Salonta. 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP