Fotbalul revine la normalitate

09 Martie 2022, la ora 15:30 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 522 vizualizări

Fotbalul revine la normalitate

 Pe data de 9.03.2022, Comitetul de Urgenţă al FRF a hotărât suspendarea Protocolului medical, astfel jocurile programate după această dată se vor desfăşura fără restricţii. 

Rămân totuşi recomandări privind respectarea măsurilor de protecţie sanitară. 

Redăm comunicatul FRF

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă, compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi a luat următoarele decizii: Având în vedere încetarea aplicabilității dispozițiilor prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 171 din 3 februarie 2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și Hotărârea Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 16 din 08.03.2022 pentru abrogarea Hotărârii CNSU nr. 6/2022 privind procedura de aprobare a regulilor de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor, aprobă suspendarea Protocolului de desfășurare a competițiilor de fotbal și a Protocolului de desfășurare a competițiilor de fotbal în sală.

Recomandă menținerea regulilor de igienă și prevenție la stadion/teren de antrenament/cazare/deplasare, precum și testarea persoanelor care prezintă simptome COVID-19 și izolarea persoanelor pozitive. Subliniază necesitatea respectării de către structurile sportive, în orice moment, a tuturor obligațiilor impuse de normele legale in vigoare.

Decizia FRF poate fi lecturată AICI

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP