Înscrieri la Cupa Satelor

16 Septembrie 2021, la ora 15:44 / Publicat în Comunicate AJF / 145 vizualizări

Înscrieri la Cupa Satelor

La începutul anului 2021 a fost lansat www.impreunasuntemfotbal.ro, unde se regăsesc toate informațiile despre competițiile din fotbalul Românesc.

Tot în această platformă se pot afla informații și înregistra în Campionatul Cupa Satelor

Cupa Satelor prima competiție alineată la start după mai bine de un an și jumătate

Toamna vine cu vești bune pentru fotbalul de bază! În urma modificării protocolului medical conform căruia minorii sunt exceptați de la testarea COVID-19, Federația Română de Fotbal și AJF Bihor anunță startul a două dintre cele mai iubite competiții de grassroots: Cupa Satelor, competiție U13 care se desfășoară în satele și comunele din România.

CUPA SATELOR 

Participă echipele de copii (născuți după 01.01.2009 – U13) ale satelor și comunelor din România. O comună poate participa cu mai multe echipe.

Etapa I (faza județeană) debutează pe 15 octombrie, după finalizarea înregistrărilor. Această fază este organizată de Asociația Județenă de Fotbal Bihor. Pentru a intra în competiție, un județ trebuie sa aiba minimum 8 echipe participante

POȚI SĂ ÎȚI ÎNREGISTREZI ECHIPA ÎN COMPETIȚIE!

https://impreunasuntemfotbal.ro/competitii-grassroots-home/cupa-satelor/

Tot aici se găsește și regulamentul Competiției CUPA SATELOR

Vă reamintin că echipa din Sânmartin/Bihor a devenit vicecampioană națională în sezonul precedent, mulți jucători fiind monitorizați de membrii echipei tehnice FRF.

Tot prin intermediul acestei competiții Iulian Curcă de la echipa din Ruginoasa județul Iași a fost convocat la Echipa Națională U15, semnând ulterior cu echipa U CLUJ.

Pentru mai multe detalii AJF Bihor vă stă la dispoziție cu infotrmații

FOTBALUL S-A NĂSCUT LA ȚARĂ!!!

 

 

Cu respect și prietenie,

Prof. Radu T. Bitea

Președinte A.J.F.  Bihor

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP