Meciuri amanate in Liga a 4-a

06 Martie 2020, la ora 08:31 / Publicat în Comunicate AJF / 857 vizualizări

Meciuri amanate in Liga a 4-a

Luând act de solicitarea mai multor echipe, Comitetul Executiv al AJF Bihor, întrunit în şedinţă pe data de 4.03.2020, la sediul asociaţiei, a hotărât reprogramarea jocurilor din cadrul etapei a 16-a a Ligii a 4-a pentru o dată ulterioară ce va fi stabilită de comisia de competiţii. 

Jocurile din etapa a 14-a a Ligii a 5-a Seria a 2-a se vor disputa conform programării iniţiale. 

 

Hotărâre Comitet de Urgenţă

Pe data de 5.03.2020, Comitetul de Urgenţă al AJF Bihor a analizat solicitarea echpelor CS Viitorul Borş şi CS Bihhorul Beiuş cu privire la menţinerea programării jocului de campionat din etapa a 16-a pentru data de 7.03.2020, orele 13.00, hotărând ca partida să se dispute conform programării iniţiale. 

 

INFORMATII UTILE PENTRU ECHIPE

Toti ocupantii băncilor de rezervă vor purta, la vedere, pe toată durata jocului, ecusonul emis de AJF Bihor. Lipsa ecusonului atrage după sine nepermiterea prezenței respectivilor oficiali (antrenori, medic, maseur, delegat etc.) pe banca tehnică!

 

Campionatele de copii și juniori se vor relua după următorul program: juniorii C în 27 martie, juniorii D1 în 27 martie, juniorii D și E în 20 martie.

Cupa României, faza județeană, va continua cu semifinalele programate în 20 mai: FC Universitatea Oradea – ACS CAO 1910 Oradea și Crișul Sântandrei – Viitorul Borș, pe terenul primelor echipe. Finala va avea loc în 3 iunie.

Barajele de promovare/retrogradare se vor desfășura în 21 sau 24 iunie și 28 iunie 2020.

(Programul anunțat poate suferi modificări în ceea ce privește datele de disputare, în funcție de eventuale schimbări de program anunțate de FRF).

Suspendarea aplicată unei persoane care deține multiple calități, cum ar fi, de jucător - antrenor, se aplică pentru toate calitățile deținute de persoana respectivă.

În sezonul 2019-2020, echipele din Liga a IV-a au obligaţia să folosească permanent pe teren doi jucători Under 21 (născuţi în anul 1999 sau mai tineri) şi un jucător Under 20 (născut în anul 2000 sau mai tânăr), formaţi la nivel naţional. Dacă unul sau mai mulţi dintre aceşti jucători sunt eliminaţi din teren, echipa respectivă nu este obligată să introducă pe teren un alt jucător care să îndeplinească condiţiile respective. Echipa care nu respectă regula folosirii jucătorului U21 va fi sancționată cu pierderea jocului prin forfait şi penalitate, conform ROAF.

Echipa gazdă este obligată să filmeze jocul cu mijloacele tehnice (cameră și trepied) puse la dispoziție de AJF Bihor, în caz contrar va fi penalizată financiar cu 100 lei/meci nefilmat. În caz de incidente sau probleme de organizare, neprezentarea filmării de către echipa organizatoare va atrage și alte sancțiuni.


Cluburile răspund direct de modul în care sunt executate sancţiunile de către jucători, oficiali sau alte persoane care le reprezintă sau care sunt legate de ele. Suspendarea se cumulează cu penalitatea sportivă şi se va prelungi până la plata integrală a acesteia, conform art. 19/4 din ROAF (T I S I). Cluburile sunt în mod solidar responsabili pentru penalităţile aplicate jucătorilor şi oficialilor. Faptul că o persoană a părăsit clubul nu înlătură răspunderea solidară a acestuia. Cluburile răspund de evidenţa cartonaşelor galbene, astfel ca la patru avertismente se suspendă pe una etapă, la fel şi 7, 9 sau 10 cartonaşe primite. Cartonaşele galbene primite în campionat nu se cumulează cu cele primite în Cupa României.

Se atenţionează echipele că baremul de arbitraj şi observare se plăteşte înainte de joc sau în termen de maximum jumătate de oră de la terminarea partidei, în caz contrar fiind aplicabile sancţiuni disciplinare conform ROAF.

Reprezentanţii echipelor afiliate la AJF, seniori, juniori şi copii, pot consulta programarea meciurilor, delegări, rezultate, clasamente, dar şi alte informaţii, pe siteul www.ajfbihor.rocare conform hotărârii Adunării Generale din 2011 consituie un mijloc oficial de comunicare cu echipele afiliate.

Delegaţii echipelor participante în campionatele organizate de AJF Bihor sunt responsabili pentru corectitudinea datelor introduse în raportul de joc. În caz de probleme şi neconcordanţe (numere greşite, date incorecte ale jucătorilor sau oficialilor trecuţi pe foaia de joc) vor suporta sancţiunile prevăzute în ROAF şi Regulamentul disciplinar.

SE ATENŢIONEAZĂ REPREZENTANŢII TUTUROR ECHIPELOR DE FOTBAL CĂ LA JOCURILE LA CARE SE CONSEMNEAZĂ INCIDENTE (PE TEREN, LA VESTIARE, SAU ÎN TRIBUNE) ORI CONTESTAȚII ESTE OBLIGATORIE PREZENŢA PERSOANELOR IMPLICATE DIN AMBELE CLUBURI, PLUS ARBITRII ŞI OBSERVATORII JOCULUI, LA PRIMA ŞEDINŢĂ A COMISIEI DE DISCIPLINĂ A AJF BIHOR (ÎN PRIMA ZI DE MARŢI DE DUPĂ JOC, ora 18.00, LA SEDIUL AJF (Oradea, Piata 1 Decembrie nr. 4-6).

 

Secretar                                       Preşedinte AJF

PETRU BOROS              prof. RADU BITEA

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP