Ne-a părăsit Ştefan Gallovits

01 August 2022, la ora 22:27 / Publicat în Comunicate AJF / 248 vizualizări

Ne-a părăsit Ştefan Gallovits

 O veste tristă ne-a parvenit în dimineaţa primei zile din august. Fostul preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri Bihor, Ştefan Gallovits, ne-a părăsit la vârsta de doar 62 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare.

Născut pe data de 22 februarie 1960, fost arbitru divizionar (între 1991 şi 1994 la Liga a 3-a, iar în Liga a II-a, între anii 1994 şi 2002, la Liga a 2-a), membru al comsiilor AJF şi CJA,  ofiţer judeţean de dezvoltare al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ştefan Gallovits, a condus Comisia Judeţeană a Arbitrilor Bihor în perioada ianuarie 2018-ianuarie 2022. A fost un adevărat mentor pentru arbitrii bihoreni, ocupându-se de instruirea şi promovarea tinerelor talente. 

În timpul mandatului său, au reuşit promovarea în lotul arbitrilor divizionari Marius Matica, Cristian Gozman, George Urs, Alexandru Bogdănel şi Laurenţiu Péntek (futsal). 

Înainte să devină arbitru, Ștefan Gallovits s-a remarcat și ca fotbalist, evoluând penttru echipele Înfrățirea Oradea (Divizia B) și Voința Oradea (Divizia C). 

”Familia arbitrajului a pierdut un  profesionist desăvârșit, un om echilibrat, dar care mereu a fost jovial. A fost omul care a sprijinit necondiționat, indiferent de postura în care s-a aflat, dezvoltrea arbitrajului bihorean.Îi suntem recunoscători pentru tot ceea ce a făcut pentru arbitrajul, dar și pentru fotbalul bihorean. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” - Radu Bitea, președintele AJF Bihor. 

Ștefan Gallovits va fi condus pe ultimul drum miercuri, 3.08.2022, orele 13.00, de la Capela Haşaş a Cimitirului Rulikowski din Oradea.

La primele jocuri oficiale din cadrul sezonului 2022-2023 (partidele contând pentru faza 1 al Cupei României, ediția 2023-2024, programate sâmbătă și duminică) se va ține un moment de reculegere în memoria fostului președinte al CJA Bihor.

Colectivul AJF și CJA Bihor transmite sincere condolențe familiei îndoliate. 

 

 

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP