Organizarea jocurilor de fotbal. Protocol Medical

16 Septembrie 2021, la ora 16:46 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 1126 vizualizări

Organizarea jocurilor de fotbal. Protocol Medical

În această perioadă, desfășurarea competițiilor fotbalistice,  este permisă doar cu respectarea prevederilor Protocolului medical elaborat de Federația Română de Fotbal.

Conform acestui protocol, la jocuri pot participa ca oficiali sau spectatori următoarele categorii de persoane:

-       -   Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

-        -  Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore.

-         - Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

-          - Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv

Reprezentanții legali ai cluburilor vor întocmi și semna un tabel care va cuprinde persoanele care participă la fiecare joc oficial, tabel care va fi atașat la raportul arbitrului. In tabel vor fi trecute persoanele care au drept să participe la meci, conform Protocolului Medical (vaccinat, cu test negativ, vindecat ori minor). Cluburile sunt obligate să păstreze documentele justificative și să le prezinte la meci sau cu altă ocazie în cazul apariției unor probleme ori controale din partea instituțiilor abilitate ale statului.

Persoana care asigura asistenta medicală la joc va trebui trecut pe tabel și va trebui să respecte prevederile protocolului medical!!!

În cazul în care o echipă nu va prezenta tabelul înainte de începerea jocului, meciul nu se va disputa. Echipa ori echipele care nu respectă această prevedere vor fi sancționate cu pierderea jocului prin forfait pentru nerespectarea Protoclului Medical.

Cluburile participante răspund și pentru spectatorii care asistă la meci în incinta bazei sportive!

AJF Bihor face apel la responsabilitate și colaborare pentru ca sezonul competițional 2021-2022 să poată fi dus la bun sfârșit.  

 

PROCOTOL MEDICAL FOTBAL FRF

TABEL PARTICIPARE LA JOC   DOCUMENT     PDF     EXCEL

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP