Program si arbitrii Interliga - etapa 3 Marghita

12 Octombrie 2018, la ora 06:20 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 620 vizualizări

Program si arbitrii Interliga - etapa 3 Marghita

 Se vor disputa jocuri la 4 grupe de vârstă (2009, 2010, 2011, 2012). 

Grupele 2009, 2011, 2012 vor incepe de la orele 9.00, iar la grupa 2012, meciurile vor debuta de la ora 9.30. 

Arbitrii stagiari delegați la acest turneu: 

Mudura, Blaga, Joița, Lorinc

Nyerges, Gheorghe, Iova, Berdea

Oficiali AJF Bihor: Herman Alexandru.

Programul complet poate fi consultat aici

AJF Bihor lansează următoarele recomandări tuturor participanților la Interligă

 

 

 

În atenția jucătorilor, antrenorilor și părinților

 

Interliga Națională de Fotbal este o competiție creată de Federația Română de Fotbal și organizată, la nivel local, de Asociația Județeană de Fotbal Bihor, care are ca scop popularizarea fotbalul în rândul copiilor. Competiția are menirea de a crește apetitul celor mai tinere talente pentru fotbal și de a le asigura acestora competiție în care să-și dezvolte calitățile în mod natural.

Interliga nu e un campionat pe puncte, de aceea scorurile se țin doar de către arbitrii pentru ca organizatorii să poată întocmi un proces verbal la fiecare turneu. În Interligă nu se întocmesc nici clasamente, de aceea, nu există presiunea rezultatului nici pentru jucători, nici pentru antrenori/conducători de club și nici pentru părinții/aparținătorii copiilor angrenați în competiție.

Pentru o mai bună desfășurare a etapelor, AJF Bihor adresează următoarele rugăminți/sfaturi tuturor participanților:

-          Echipele să respecte programarea și ora de începere a jocurilor

-          Antrenorii să respecte limita de vârstă pentru fiecare categorie în parte (pentru copii care nu se încadrează la Interligă, AJF Bihor asigură competiții separate, Cupa Ola, Cupa Ene, Juniori E, Cupa 1 Iunie, Cupa Moș Nicolae etc.)

-          Antrenorii să dea posibilitate de afirmare tuturor jucătorilor prezenți la o etapă, încercând să le ofere minute egale de joc componenților echipei.

-          Toți participanții să aibă un comportament responsabil și în spiritul Fair Play-ului

-          Antrenorii/jucătorii/părinții/aparținătorii să nu pună presiune pe coechipier, jucător din echipa proprie, jucător din echipa adversă, propriul copil, copil din echipa adversă, arbitru, chiar dacă aceștia mai greșeșc în timpul jocurilor.

-          Părinții să stea în afara terenului de joc (de preferat în tribune, ori dincolo de gardul împrejmuitor) pentru a permite desfășurarea jocurilor în condiții optime. Prezența părinților/aparținătorilor pe marginea terenului de joc desfășurarea meciurilor și îngreunează considerabil organizarea turneului.

Dragi părinți! Suntem convinși de faptul că propriul dvs. copil este un talent al fotbalului, de aceea trebuie să-l lăsați și progreseze în mod natural, bazându-se pe parcursul jocurilor doar pe indicațiile/sfaturile antrenorului.

Așa cum a demonstrat din 2017 încoace, oferind sprijin consistent echipelor de copii și juniori din fotbalul bihorean (mingi, echipamente, subvenție la plata baremelor de arbitraj și observare), AJF Bihor vă asigură, în continuare, de susținere, dorind să vă aibă ca parteneri în dezvoltarea fotbalului juvenil.

Mult succes, tuturor!

 

 

Președinte Comisia Grassrots                                                     Președinte AJF Bihor

Petru BOROS                                                               Prof. Radu Traian BITEA

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP