Raport observare arbitri NOU

05 Martie 2019, la ora 13:39 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 430 vizualizări

Raport observare arbitri NOU

 Incepand din returul editiei de campionat 2018-2019, observatorii delegati la meciurile de seniori organizate de AJF Bihor vor utiliza noul raport pentru observare arbitri care poate fi descarcat in format editabil (DOC) si/sau PDF. 

Documentele pot fi descarcate in format DOCUMENT si format PDF

Rapoartele vor fi trimise in maxim 48 de ore de la terminarea jocurilor pe adresa de email [email protected] in format pdf si depuse in original la sediul AJF Bihor (Piata 1 Decembrie nr. 4-6, Oradea) pana joi la orele 16.00. 

Cei care vor descarca si completa varianta editabila vor trimite raportul dupa ce il vor converti in format PDF, iar cei care vor completa raportul manual vor trebui sa-l scaneze si sal trimita intr-un singur document PDF. 

Conducerea AJF si CJA Bihor ureaza mult succes tuturor participantilor in sezonul de primavara. Dorim sa asiguram un climat propice cresterii nivelului calitativ al fotbalului, mizand in demersul nostru pe colaborarea si sprijinul tuturor participantilor (echipe, jucatori, antrenori, conducatori, suporteri etc.). Punem accent pe respectul reciproc si spiritul de Fair Play, elemente de baza ale procesului de revitalizare al fotbalului judetean. 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP