Regulament Cupa Romaniei

24 Septembrie 2019, la ora 09:44 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 298 vizualizări

Regulament Cupa Romaniei

 

În meciurile în care se întâlnesc echipe din Liga a 5-a între ele sunt permise 5 înlocuiri. Dacă meciul ajunge la cele două reprize de prelungiri, echipele mai pot efectua o schimbare suplimentară, indiferent dacă şi-au epuizat sau nu înlocuirile prevăzute de regulament pentru cele 90 de minute. Numărul maxim de schimbări permise la finalul celor 120 de minute de joc va fi de 6 pentru fiecare echipă.

În meciurile în care se întâlnesc echipe din Liga a 4-a între ele sunt permise 4 înlocuiri. În cazul în care se întâlnesc echipe din eșaloane diferite, Liga a V-a versus Liga a IV-a, sunt permise 4 înlocuiri. În ambele cazuri, dacă meciul ajunge la cele două reprize de prelungiri, echipele mai pot efectua o schimbare suplimentară, indiferent dacă şi-au epuizat sau nu înlocuirile prevăzute de regulament. Numărul maxim de schimbări permise la finalul celor 120 de minute de joc va fi de 5 pentru fiecare echipă.

Echipa gazdă va asigura condițiile prevăzute în ROAF și va plăti baremul arbitrilor și observatorilor delegați la joc. În prima și a doua fază, baremul va fi de 590 lei / brigadă, din faza a treia și până în semifinale, insclusiv, baremul va fi de 870 lei, iar pentru finală, cele două echipe vor împărți în mod egal baremul (3 arbitrii, al patrulea oficial și doi observatori) plus eventualele cheltuieli de organizare (chirie teren, firmă de pază etc.).

În meciurile care aduc faţă în faţă echipe din Liga a IV-a şi Liga a V-a nu funcţionează regula jucătorilor Under 20 şi Under 21. Când se duelează echipe din Liga a IV-a, acestea vor avea în componenţă un jucător U20 şi doi jucători U21 pe toată durata meciului (U20 – născuți în anul 2000 sau mai tineri, U21 – născuți în anul 1999 sau mai tineri).

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP