Start amânat până în 2021

21 Octombrie 2020, la ora 13:18 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 831 vizualizări

Start amânat până în 2021

 Întrunită în prezența majorității membrilor săi, Comitetul Executiv al AJF Bihor a luat următoarele hotărâri:

Ținând cont de menținerea stării de alertă pe teritoriul României, dar și de faptul că majoritatea Cluburilor și Asociațiilor Sportive nu pot respecta actualul protocol medical impus prin Ordinele Ministerelor Tineretului și Sportului și cel al Sănătății, iar până la mijlocul lunii octombrie nu s-a luat o decizie privind relaxarea/diminuarea/renunțarea măsurilor de siguranță sanitară (testarea COVID-19 prin RT-PCR), astfel încăt să se permită reluarea competițiilor organizate de Asociațiile Județene de Fotbal, Comitetul Executiv al AJF Bihor hotârește cu unanimitate de voturi:
1. Amânarea începerii campionatelor organizate de către AJF Bihor pentru sezonul 2020/2021;
2. Campionatele organizate de către AJF Bihor vor începe cel mai devreme în luna februarie a anului 2021.
3. Menținerea cuantumului taxelor și cotizațiilor cu mențiunea ca jucătorii cărorea le-a fost aplicată viza anuală pentru anul 2020 vor beneficia de gratuitate la obtinerea vizei pentru anul 2021.
4. Mandatează Comitetul de Urgență al AJF Bihor să ia orice decizie care este necesară pentru desfășurarea activității curente și în eventualitatea apariției unor modificări privind protocolul medical ori condițiile ce trebuie îndeplinite pentru reluarea competițiilor.
 
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP