UN SALUT PRIETENESC

13 Martie 2017, la ora 12:06 / Publicat în Comunicate AJF de Petru Boros / 443 vizualizări

UN SALUT PRIETENESC

             Încep printr-un salut prietenesc, dar și cu respect, urându-vă mult succes în activitatea dumneavoastră. Pornesc la drum cu entuziasm și putere de muncă, dar și cu simțul responsabilității acestei frumoase posturi, cea a coordonării și dezvoltării fotbalului bihorean. Vă aduc la cunoștință situația sensibilă din cadrul Comisiei Județene de Arbitri, situație care a survenit din momentul în care vechea conducere a blocat accesul arbitrilor pentru delegări la meciuri amicale, au influențat blocarea administrării site-ului www.cjabihor.ro, site care deservea atât arbitrii, jucătorii, echipele, conducătorii, microbiștii, dar și pe toți cei interesați. În această conjunctură toate informațiile oficiale cu privire la activitatea fotbalistică și de arbitraj din județul Bihor le veți găsi pe site-ul www.ajfbihor.ro.

            Vă aduc la cunoștință că s-a finalizat procesul de predare-primire gestiune AJF, urmănd a se încheia, sper în cel mai scurt timp posibil, procesul de dare în folosință a materialelor specifice CJA de către Asociația Cavalerii Fluierului, deoarece deservesc arbitrii de fotbal, atât pentru continuarea activității de arbitraj în condiții bune, cât și pentru dezvoltare. Datorită acestei situații neconfortabile apelăm la răbdarea și înțelegerea dumneavoastră, privind eventualele disfuncționalități la început de retur. Mulțumim totodată vechii conduceri al AJF Bihor pentru munca depusă timp de 12 ani.

            În altă ordine de idei s-au demarat proceduri de colaborare-sponsorizare cu terțe societăți (branduri), finalitatea acestora fiind promovată în spațiul public. Am început de asemenea derularea procedurii de concepere și redactare a proiectului MĂSURI PENTRU AJUTORAREA FOTBALULUI JUDEȚEAN, care implică degrevarea echipelor înscrise în campionatele organizate de AJF de achitarea baremurilor de arbitraj și observare începând cu anul competițional 2017-2018.

            La primele jocuri oficiale susținute în retur, fiecare club afiliat la AJF Bihor va primi câte două mingi de fotbal, materiale oferite de Federația Română de Fotbal în scopul dezvoltării activității fotbalistice din teritoriu.

            Progresiv, conform legii în vigoare, fiecare arbitru și observator de fotbal va fi obligat să presteze servicii prin PFA, astfel plata baremurilor și de observare urmează la momentul respectiv a fi efectuate prin sistemul PFA. Detalii și amănunte vă vor fi comunicate ulterior în funcție de hotărârile Comitetului Executiv.

            Noua organigramă care include comisiile și membrii acestora se vor transmite prin o anexă la Buletinul Informativ în etapele următoare.

            Până la următoarea Adunare Generală, pe site www.ajfbihor.ro veți găsi un draft (model) al Statutului Unic primit de la FRF la care vă rog, dacă este cazul, să aduceți propuneri pentru îmbunătățirea lui. Toate modificările vor fi supuse votului Adunarii Generale, iar forma finală va fi adoptată de Adunarea Generală, urmând să fie înregistrat la grefa Judecătoriei Bihor și înscris în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor din România.

            Echipa AJF se va deplasa în județ pentru a consolida relațiile cu echipele afiliate, a asculta propunerile acestora și aspectele care trebuie îmbunătățite pentru dezvoltarea fotbalului județean. Detalii vor fi comunicate ulterior la echipe.

            Am convingerea că numai împreună și cu o încredere reală putem să atingem același deziderat comun – DEZVOLTAREA FOTBALULUI BIHOREAN.

 

Oradea, 8.03.2017

Cu mulțumiri pentru înțelegere,

                                                                                                                                                                                                                 Președinte AJF Bihor,

Prof. Radu Bitea

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP