Comitet de Urgenta AJF Braila

12 Martie 2020, la ora 16:25 / Publicat în Comunicate AJF / 444 vizualizări

Comitet de Urgenta AJF Braila

 În conformitate cu Hotararea Comitetul de Urgenţă al FRF din 08.03.2020 si având în vedere punctul 2 al Hotărârii nr. 6 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, Comitetul de Urgenta al AJF Braila a luat urmatoarele hotarari:

•        Dispune ca jocurile din cadrul competițiilor de seniori organizate de AJF Braila programate până la data de 31.03.2020 inclusiv, să se desfășoare fără spectatori în conformitate cu prevederile art. 59 alin. 2 din ROAF: În cazul în care jocul se desfăşoară fără spectatori (cu porţile închise), au acces în stadion persoanele prevăzute la alin.1, lit.a)–j), la care se adaugă:
a. Maximum 30 de oficiali, jucători, sponsori din cadrul fiecărui club,pe bază de tabel nominal semnat de delegatul clubului;
b. Personalul angajat al clubului, strict necesar pentru funcţionarea instalaţiilor
stadionului şi organizarea jocului, pe bază de tabel nominal şi legitimaţie de serviciu;
c. Forţe de ordine ; numărul de persoane din dispozitivul de siguranță va fi consemnat în
planul de acțiune;
d. Ziarişti, câte unul de la fiecare organ de presă, pe bază de tabel nominal întocmit de
clubul organizator;
e. Cel mult 5 persoane, reprezentând autorităţile publice locale;
f. Reprezentanţii FRF/LPF/AJF/AMFB, pe baza legitimaţiei de serviciu sau a delegaţiei
emisă de forul competent.
g. Delegatul de joc va supraveghea respectarea prevederilor de mai sus.
•        Prin excepție de la prevederile de mai sus, în situația obținerii avizului prealabil al Direcției de Sănătate Publică competente la nivel local, jocurile vor putea fi organizate cu spectatori cu respectarea următoarelor condiții: (I) numărul de participanți să fie mai mic de 1.000 și (II) să fie efectuată o analiză a riscului cu privire la organizarea jocului respectiv cu spectatori elaborată la nivelul Institutului Național de Sănătate Publică.
•        Suspendarea competitiilor de copii si juniori organizate la nivel judetean respectiv,Juniori U 19 Judetean, Juniori U17 Judetean, Juniori C-U15, Juniori D-U13 si Juniori E-U11, pana la redeschiderea scolilor, 22.03.2020 inclusiv.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP