Comunicat

25 Noiembrie 2019, la ora 18:40 / Publicat în Comunicate AJF de Iulian Nicolae Szekely / 659 vizualizări

Comunicat

     In urma articolului din Ziar de Cluj, din data de 24.11.2019, AJF Cluj emite urmatorul comunicat:

avand in vedere ca arbitrul Fesnic Horatiu, purtator ecuson FIFA, arbitru exponential al judetului Cluj, cu vasta experienta la nivel national si international, ce a oficiat la jocul dintre ACS FC Somesul Dej si ACS Floresti in data de 24.11.2019 este atacat in mod vehement de catre domnul Liviu Alexa, oficial (finantator) al ACS Supporter 2.0 Cluj (intitulat si FC Victoria Cluj) de favorizarea echipei gazda prin acordarea a trei lovituri de pedeapsa pentru obtinerea de foloase materiale, impreuna cu cei ce l-au delegat la acest meci.

        AJF Cluj considera ca aceste afirmatii sunt nefondate- lipsa dovezi si mentioneaza ca atat AJF Cluj cat si alte persoane din cadrul AJF Cluj, nu folosesc mijloace subterane pentru aranjarea meciurilor, in vederea favorizarii vreunei echipe.

        Atragem atentia ca nu vom tolera asemenea comportamente atat fata de corpul de arbitri cat si fata de conducerea AJF Cluj.

       In ceea ce priveste prestatia brigazii de arbitri, aceasta va fi analizata de catre Comisia Judeteana de Arbitri. Legat de cele afirmate in articol, lasam la latitudinea persoanelor vizate sa actioneze dupa propria constiinta.

 

        Conducerea AJF Cluj

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP