Convocare Adunare Generala Ordinara

20 Noiembrie 2019, la ora 12:09 / Publicat în Comunicate AJF de Iulian Nicolae Szekely / 403 vizualizări

Convocare Adunare Generala Ordinara

Convocare Adunare Generala Ordinara

 

Comitetul Executiv al AJF Cluj, intrunit in data de 19.11.2019 hotareste convocarea Adunarii Generale Ordinare a AJF Cluj in data de 20.12.2109, avand urmatoarea ordine de zi:

1. Alocutiunea Presedintelui

2. Modificari si completari ale Statutului AJF Cluj conform Statutului Cadru al FRF si aprobarea spre validare al acestora

3. Validarea conform propunerii Comitetului Executiv de afilierea unui numar de 86 de cluburi si Asociatii Sportive, si dezafilierea unui numar de 27 de cluburi si Asociatii Sportive.

4. Raport de activitate a Comitetului Executiv pe anul 2018. Raportul Comisiei de Cenzori. Bugetul de venituri si cheltuieli al AJF Cluj pe anul 2019.

5. Aprobarea cuantumului cotizatii anuale de membru afiliat, taxelor, contributiilor si penalitatilor din activitatea fotbalistica.

6. Diverse

 

Ora si locatia vor fi anuntate ulterior.

Toti membri afiliati sunt obligati sa participe la sedinta Adunarii Generale Ordinare, si pot inainta propuneri in ceea ce priveste completari si modificari la Statutul AJF-ului si completari in vederea includerii acestora pe ordinea de zi.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP