HOTARAREA NR. 1 / 28.08.2012

04 Septembrie 2012, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF / 88 vizualizări

HOTARAREA NR. 1 / 28.08.2012

COMISIA DE DISCIPLINA              

                                                                    HOTARAREA

NR. 1 / 28.08.2012

 

   Comisia de disciplina a A.J.F. CLUJ,  in sedinta din data de  28.08.2012, intrunita in componenta: LIVIU  PARLAPAN - presedinte, RAZVAN  SOTIRIU – vicepresedinte, DANIEL  CIMPEAN – membru, comunica urmatoarele:

 

a)      Conform  Hot. nr. 165/17.04.2012 a CD, validata si publicata de biroul executiv al A.J.F. Cluj pe site-ul A.J.F. Cluj, penalitatile financiare se vor achita in ordinea cronologica in care au fost acordate incepand cu cea mai veche.

   Nu se vor mai elibera legitimatii de joc echipelor care au datorii restante neachitate mai vechi de 15 zile.

 

b)      Conform art. 17.16 din RD al A.J.F. Cluj, care prevede ca in cazul neprezentarii la joc din motive obiective, justificate cu documente scrise, Comisia de Competitii va analiza cazul impreuna cu CD si poate decide rejucarea jocului. Cheltuielile de transport, observare si asisitenta medicala vor fi suportate de echipa care nu s-a prezentat la joc.

Incepand cu aceasta editie de campionat CD a A.J.F. Cluj nu va mai accepta documente emise de posturi de politie sau service-uri auto pentru a justifica neprezentarea la joc si anularea penalitatilor financiare prevazute de regulament, singura modalitate de solutionare fiind cea prevazuta de regulament (art. 17.16 din RD).

 

c)      Comunicarea hotararilor CD se face din aceasta editie de campionat exclusiv pe site-ul A.J.F. Cluj si individual pe adresele personalizate de e-mail ale echipelor.

Din acest motiv rugam echipele sa-si acceseze adresele saptamanal sis a confirme de luare la cunostinta prin functia REPLAY.

 

 

 

 

Comisia de disciplina:

                                                                                                   

 Liviu Parlapan

                                                                                                                   Razvan  Sotiriu

                                                                                                                   Daniel Cimpean

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP