HOTARAREA NR. 13/ 04.09.2012

07 Septembrie 2012, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF / 100 vizualizări

HOTARAREA NR. 13/ 04.09.2012

COMISIA DE DISCIPLINA              

                                                                    HOTARAREA

NR. 13/ 04.09.2012

   Comisia de disciplina a A.J.F. CLUJ,  in sedinta din data de 04.09.2012, intrunita in componenta: LIVIU  PARLAPAN - presedinte, RAZVAN  SOTIRIU – vicepresedinte, DANIEL  CIMPEAN – membru, a analizat Raportul  Arbitrului si Raportul Observatorului la jocul dintre  echipele VIITORUL  SOPOR – CORPANA  CORPADEA, Camp. Judetean – Zona Mociu, din 26.08.2012.

Au fost prezenti toate persoanele citate: arbitrii, observator, delegati. In urma audierilor CD retine urmatoarele:

-          Jocul a fost intrerupt in min. 38 in urma unei batai generale, la care au participat jucatorii ambelor echipe si spectatorii.

-          Din rapoartele de observare si de joc precum si din rapoartele suplimentare ale celor 4 oficiali de joc nu s-a putut  stabili identitatea jucatorilor care au participat la conflict.

-          Brigada de arbitrii precum si observatorul si-au mentinut declaratiile anterioare cum ca la bataia generala au participat toti jucatorii precum si un numar de spectatori, fara a identifica in mod concret pe nici unul dintre acestia.

-          La parasirea terenului de joc de catre echipa CORPANA  CORPADEA, un numar de spectatori si jucatori de la VIITORUL  SOPOR au agresat fizic pe jucatorul MARIS  IULIU, acesta fiind lovit grav de catre acestia.

Conform art. 18.11 din RD al A.J.F. Cluj, CD a A.J.F. Cluj

                                                                HOTARASTE

-Jucatorii MARIS  IULIU de la Corpana Corpadea si FRATEAN  PETRU de la Viitorul Sopor, pe care CD ii considera jucatori eliminati (in baza art. 6.4 din RD) sunt suspendati 8 etape fiecare si penalitate financiara (majorata cu 100% ) in valoare de 300 lei fiecare.

-Conform art. 58 din RD al F.R.F. care in cazul savarsirii de violente nu este posibila identificarea autorilor, coroborat cu art. 17.6 din RD al A.J.F. Cluj, echipei VIITORUL  SOPOR i se ridica dreptul de organizare al jocurilor pe teren propriu 6 etape, pierderea jocului cu 3-0 si amenda de 300 lei. Toate cele 6 partide echipa Viitorul Sopor le va disputa fara spectatori.

-In contextul in care CD nu detine informatii concrete care sa certifice numele jucatorilor de la Corpana Corpadea care au participat la incaierare, dar nici nu se poate trece cu vederea ca un numar de jucatori au participat la incaierare care a dus la intreruperea definitiva a jocului in min. 38, si ca echipa din Corpadea este vinovata in egala masura de acest fapt, CD hotaraste pierderea jocului de catre aceasta cu scorul de 3-0.

 

   Conform art 15.2 din R.D. al AJF Cluj plata amenzii sau declararea apelului se fac in maxim 15 zile calendaristice de la data    comunicarii.

                                                                                                

                                                                      

Comisia de disciplina: 

 Liviu Parlapan

                                                                                                                   Razvan  Sotiriu

                                                                                                                   Daniel Cimpean

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP