HOTARAREA NR. 80 /16.10.2012

03 Noiembrie 2012, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF / 113 vizualizări

HOTARAREA  NR. 80 /16.10.2012

COMISIA DE DISCIPLINA

 

HOTARAREA

NR. 80 /16.10.2012

 

     Comisia de disciplina a A.J.F. Cluj, in sedinta din data de 16.10.2012, intrunita in componenta: LIVIU  PARLAPAN - presedinte, RAZVAN  SOTIRIU – vicepresedinte, DANIEL  CIMPEAN – membru, a reanalizat memoriile depuse de: echipele AS STIINTA CATCAU, AS SOMESUL VAD ,a d-nei MAN ROXANA – Presedinte echipa Energia Manastirea, a d-lor RUS RADU – delegat echipa AS SOMESUL VAD, BABAN BOGDAN – presedinte AS STIINTA CATCAU, a jucatorului POCA ANTON, precum si a documentelor depuse la Comisia de Disciplina de catre Comisia de Competitii a A.J.F. Cluj, Comisia de Disciplina constata :

 

Jucatorul POCA ANTON s-a legitimat cu buna stiinta la doua echipe, AS STIINTA CATCAU si la AS ENERGIA MANASTIREA, inseland  buna credinta a echipelor si a COMISIEI de COMPETITII.

 

        Conform art. 4.8 din Regulamentul privind statutul si transferul jucatorilor de fotbal, FRF – ed. 2011, unde se specifica urmatoarele: “in cazul in care un jucator semneaza doua sau mai multe cereri de legitimare, ramane valabila cererea cu cea mai veche data de inregistrare la forul competent sa efectueze legitimarea, iar cealalta se anuleaza.” La data disputarii jocului pentru care s-a inaintat contestatia, a doua legitimatie obtinuta de jucatorul POCA  ANTON, in mod fraudulos, era nula de drept, fapt constatat si comunicat ulterior Comisiei de Disciplina de catre Comisia de Competitii a A.J.F. Cluj, totodata ramanand valabila legitimarea jucatorului la echipa Energia Manastirea.

        Conform art. 59 din Regulamentul Disciplinar al F.R.F., art. 17.14 din Regulamentul Disciplinar al A.J.F. Cluj, Comisia de Disciplina

 

                                                                      HOTARESTE   

 

1.      Suspendarea  jucatorul  POCA ANTON pentru  doi  ani.

2.      Echipa A.S. STIINTA CATCAU pierde jocul cu scorul de 3-0 si este amendata cu suma de 100 lei.                      

 

Conform art 15.2 din R.D. al AJF Cluj plata amenzii sau declararea apelului se fac in maxim 15 zile calendaristice de la data    comunicarii.

 

 

Comisia de disciplina:                                                                                                   

 Liviu Parlapan

                                                                                                                                 Razvan  Sotiriu

                                                                                                                                 Daniel Cimpean

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP