Hotarari Comitet Executiv - 17.03.2021

18 Martie 2021, la ora 12:53 / Publicat în Comunicate AJF de Iulian Nicolae Szekely / 1092 vizualizări

Hotarari Comitet Executiv - 17.03.2021

 

Comitet Executiv al AJF Cluj

 

Hotarăște:

- În urma procesului verbal al Comisiei de Validare a candidaților pentru funcțiile de președinte și vicepreședinți validează conform articolului 45, alineat 3, literele a,b,c,d,e,f și g din Statutul AJF Cluj, candidaturile următorilor: Kilin Armand Csaba, Maja Ioan și Vulturar Sorin la funcția de vicepreședinte.

- Validează candidaturile conform articolului 44, alineat 3, literele a,b,c,d,e,f,g din Statutul AJF Cluj, următorilor candidați: Albon Teodora, Borșan Laurențiu Sabin, Rigo Monica la funcția de președinte.

- Conform articolului 44, alineat 3, litera g, din Statutul AJF Cluj, nu „a îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului asociație sau structuri sportive, din județul Cluj (ca oficial în cadrul AJF sau a unei structuri sportive) pentru cel puțin 2 ani în ultimii 5 ani, anterior datei la care este propus ca și candidat. Nu validează candidatura domnului Salomir Marian Mircea la functia de președinte.

- Aprobă schimbarea denumirii al clubului Asociația UST Cornești în Asociația Fotbal Club Uniți Sub Tricolor Cornești

- Aprobă ca cluburile ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj Napoca, ACS Supporter 2.0 Cluj Napoca și ACS Someșul 2 Dej să poată organiza mini-turneu de jocuri cu respectarea „Protocolului medical” din 14.08.2020

 

Comitet Executiv al AJF Cluj

Președinte, Marc Vasile

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP