Hotarari Comitet Executiv 27.05.2021

28 Mai 2021, la ora 12:45 / Publicat în Comunicate AJF de Mircea Horatiu Fesnic / 910 vizualizări

Hotarari Comitet Executiv 27.05.2021

 Comitetul Executiv al AJF Cluj din data de 27.05.2021, intrunit in mod statutar in conformitate cu art.41 din Statut                                           

                  HOTARASTE:

 

    1. Aproba cu unanimitate de voturi propunerea presedintelui pentru functia de Secretat general in persoana domnului Fesnic Horatiu.

    2.   In  C.EX al FRF din data de 24.05.2021 s-a hotarat ca AJF-urile trebuie sa comunice la FRF pana in data de 20 iulie castigatoarea Cupei Romaniei faza pe judet. Echipele din competitiile de seniori organizate de AJF Cluj se pot inscrie pana la data de 15 iunie in aceasta competitie.

  Conditii de participare :

- cerere de inscriere

- borderou cu jucatori

-obligativitatea respectarii Protocolului medical in vigoare

    3. Aproba cu unanimitate de voturi ca incepand cu aceasta editie de campionat 2021-2022 echipele care doresc sa se inscrie in competitia Liga 4, organizata de AJF Cluj sa nu mai fie obligate de a inscrie echipa de juniori A1. Conform ROAF FRF art. 33/3 lit. C, sunt obligate sa inscrie o echipa de juniori la orice nivel al competitiei din cadrul AJF.

Data limita de inscriere a cluburilor in Liga a 4-a, pentru a participa in editia de campionat 2021-2022 este 15 Iulie.

Data limita de inscriere a cluburilor in Liga a 5-a, pentru a participa in editia de campionat 2021-2022 este 15 Iulie.

Aproba cu unanimitate de voturi conditiile de participare :

-        Echipele cu datorii financiare, trebuie sa faca dovada achitarii unei prime trase din datorie pana la data de 15 iulie si achitarea in intregime a sumelor restante pana la inceperea competiilor.  In caz contrar, echipele cu datorii financiare NU vor fi acceptate sa participe in competitiile organizate de AJF Cluj.

-        Vizele medicale pentru echipele participante in competitia Liga a 4-a se pot efectua la policlinca sportiva, spitale municipale (obligatorie ștampila rotunda). Pentru echipele participante in Liga a 5-a si competitiile de copii si juniori vizele medicale se pot efectua la policlinica sportiva, spitale municipale, policlinici sau medic de familie.

-        Mentiune: echipele care vor participa la fazele superioare ale competitiilor organizate de FRF au obligatia  ca viza medicala sa fie efectuata la policlinica sportiva.

-        Respectarea protocolului medical in vigoare.

-        „Persoanele vaccinate impotriva virusului Sars Cov-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sunt exceptate de la obligatia testarii.

-        Persoanele pozitive Sars-Cov2 nu mai trebuie retestate timp de 90 de zile de la vindecare.

-         Efectuarea testelor rapide.”

     4. Aproba cu unanimitate de voturi organizarea competitiilor U19 si U17 in cadrul AJF Cluj. Data limita de inscriere 1 August 2021.

     5. Aproba cu unanimitate de voturi cererile echipelor ACS Victoria Viisoara si CS Unirea Tritenii de Jos de a efectua vizitele medicale la Spitalul Municipal Dr. Cornel Igna din Campia Turzii.

    6. Aproba cu unanimitate de voturi costurile aferente deplasarii la Hereclean a grupei 2006 pentru selectie lot national „zona Transilvania de Nord”.

    7. Se stabileste ca urmatoare sedinta de Comitet Executiv sa aiba loc in data de 5 Iulie 2021.

    8. Comitetul Executiv a luat act de adresa membrilor Comisiei de Disciplina prin care isi exprima retragerea din respectiva comisie.

 

Presedinte Albon Teodora

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP