Hotarari Comitet Executiv AJF Cluj - 09.02.2021

11 Februarie 2021, la ora 09:11 / Publicat în Comunicate AJF de Iulian Nicolae Szekely / 3110 vizualizări

Hotarari Comitet Executiv AJF Cluj - 09.02.2021

 

Hotarari Comitet Executiv 09.02.2021

1. AJF Cluj a luat la cunostinta ce a hotarat FRF pentru cea mai importanta tema discutata in intalnirea online sustinuta cu reprezentantii AJF-urilor din data de 01.02.2021 si anume: reluarea competitiilor de fotbal amator copii, juniori, seniori. Sunt propuse de catre FRF 3 (trei) variante de modificare a protocolului medical care sa fie discutate cu Guvernul Romaniei, in vederea stabilirii unei variante optime de reluare a acestor competitii. Aceste variante sunt:

a) inlocuirea testelor RT-PCR obligatorii in acest moment cu teste rapide antigen

b) o singura testare RT-PCR la inceputul competitiilor efectuata de toti jucatorii, antrenorii, arbitrii, observatorii, si a membrilor staff-urilor tehnice precum si al celorlaltor persoane cu acces in zona 1 (incinta terenului de joc)

c) persoanele care s-au vaccinat impotriva Covid 19 sa nu mai efectueze testele prevazute la litera a si b

In functie de raspunsul primit de la Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii cu privire la modificarea „Protocolului medical” solicitat de FRF, Comitetul Executiv al AJF Cluj va lua hotararile ce se impun in ceea ce priveste activitatea fotbalistica judeteana din perioada urmatoare.

 

2. Comitetul Executiv hotaraste ca echipele care au platit taxe, cotizatii, vize aferente anului 2020 nu vor mai plati pentru anul 2021

 

3. Comitetul Executiv hotaraste ca in cazul inceperii competitiilor pentru editia 2020-2021 acestea se vor desfasura dupa urmatorul format:

- Liga 4 – echipele inscrise vor fi repartizate in 3 serii, cu meciuri tur-retur, iar castigatoarele seriilor vor sustine un turneu final pentru stabilirea campioanei judetului Cluj, care va participa la Barajul de promovare in Liga 3. Stabilirea seriilor se va face pe criteriul geografic.

- Liga 5 – toate Comisiile Teritoriale vor proceda la fel ca la Liga 4

- Juniorii si copiii – serii de cate 4-5 echipe stabilite dupa criteriul geografic, iar stabilirea campioanei judetene se va face la fel ca la Liga 4.

 

4. Comitetul Executiv hotaraste in unanimitate dezafilierea provizorie a urmatoarelor echipe: AS Somesul Vad, AS Mecsom Dej si ACS Academia Paul Papp Dej.

 

5. Comitetul Executiv aproba schimbarea denumirii clubului ACS Vulturul Mintiu Gherlii in ACS Vulturul 2020 Mintiu Gherlii si i-a la cunostinta schimbarea denumirii clubului ACS Viitorul Cluj Junior in ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj aprobata in Comitetul Executiv al FRF.

 

6. Comitetul Executiv hotaraste cu unanimitate de voturi ca Adunarea Generala de alegeri sa se tina in data de 27.03.2021.

 

      AJF Cluj

  Comitet Executiv

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP