ANUNT IMPORTANT

17 August 2013, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate CJA / 133 vizualizări

ANUNT IMPORTANT

Ședințele săptămânale ale arbitrilor vor începe în data de 22 august 2013 la orele 18:30, la aceeași adresă (Bd-ul Eroilor, nr. 16, sala sindicatelor). Prezența este obligatorie. Menționăm că delegările se vor face în funcție de prezența la ședințele săptămânale.

Pregătirea sezonului competițional 2013-2014 va avea loc în data de 7 septembrie 2013, odata cu cursul de instruire al arbitrilor și observatorilor, cu următorul program:

1). testarea fizică a arbitrilor - ora 08:30 - Cluj Arena (prezentarea va fi obligatorie, la testarea fizică, în echipament GIVOVA negru. Colegii care nu au echipament GIVOVA se vor prezenta în echipament negru, urmând ca, ulterior, să-și achiziționeze acest echipament GIVOVA pentru joc. Arbitrii vor avea asupra lor adeverința medicală eliberată de cabinetul medical sportiv MedStar. Jucătorii de fotbal activi care au făcut vizita medicală la cabinetul medical sportiv vor face dovada cu carnetul de legitimare sau cu o copie după avizul medical. Cei care nu vor avea asupra lor documentele sus menționate nu vor putea participa la testarea fizică)

2). începerea cursului de pregătire teoretică - ora 12:00 - Cluj Arena, sala de conferințe. Acest curs va fi finalizat cu o testare teoretică atât pentru arbitri cât și pentru observatori.

 

Președinte C.J.A.

Mircea Ciglenean

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP