TRANSFER SI ACORDAREA VIZELOR PE ANUL 2019

01 Martie 2019, la ora 06:00 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Donciu / 566 vizualizări

TRANSFER SI ACORDAREA VIZELOR PE ANUL 2019

 

TRANSFER SI ACORDAREA VIZELOR  PE ANUL 2019

Ultima săptămână a lunii ianuarie a consemnat începutul perioadei de transferuri la seniori şi juniori în competiţiile organizate de Asociatia Judeteana de Fotbal Covasna . Astfel, între 29 ianuarie şi cu 48 de ore inainte de inceperea campionatelor  cluburile afiliate vor putea efectua transferuri în conformitate cu regulamentele în vigoare.

Cu acest prilej se va folosi sistemul electronic Football Connect, context în care cluburile vor trebui să se prezinte la Compartimentul Competiţii cu actele de transfer în original, pentru a putea fi încărcate în sistem.

În paralel, din data de 15 ianuarie, Compartimentul Competiţii a început activitatea de acordarea a vizelor anuale, în care a fost folosit în premieră sistemul Football Connect  si noul site  www.frf-ajf.ro/covasna

Pentru acordarea vizei anuale, cluburile solicitante trebuie să prezinte la A.J.F. Covasna cu următoarele documente:

a) Carnetele de legitimare ale jucătorilor amatori;

b) Licențele de jucători profesioniști;

c) Tabelele nominale cu jucătorii, completate conform modelelor anexate mai jos, dar şi pe site-ul www.frf-ajf.ro/covasna,  la rubrica Formulare.

TABEL VIZE SENIORI | TABEL VIZE JUNIORI U19 | TABEL VIZE JUNIORI U17 | TABEL VIZE JUNIORI U15 | TABEL VIZE JUNIORI U13 | TABEL VIZE JUNIORI U11 | TABEL VIZE JUNIORI U10 | TABEL VIZE JUNIORI U9

Aceste tabele sunt obligatorii şi se vor completa pentru fiecare echipă a clubului în parte (seniori, juniori U19, juniori U17 sau juniori U15), absența lor sau completarea lor fără respectarea formatului standard din modelul existent pe site-ul  www.frf-ajf.ro/covasna, conducând la neacordarea vizelor.

NOTĂ: Coloanele de la A la Q sunt obligatorii, fără completarea acestora fiind imposibilă importarea tabelor în sistemul Football Connect. În ceea ce priveşte jucătorii amatori, pe coloana H se va completa data legitimării la club

După completare, tabelele vor fi transmise obligatoriu în format electronic si letric către Compartimentul Competiții la adresa [email protected] sau pe stick.

d) Contractele încheiate cu jucătorii

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP