Ciprian Prisăcaru: „Sunt onorat să conduc fotbalul dâmbovițean!”

20 Ianuarie 2021, la ora 11:58 / Publicat în Comunicate AJF de Alexandru Caramalău / 1837 vizualizări

Ciprian Prisăcaru: „Sunt onorat să conduc fotbalul dâmbovițean!”

 

 

        Începând cu 16 ianuarie 2021, Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița are un nou președinte ales, în persoana profesorului Ciprian Prisăcaru (39 de ani). Este un moment zero în fotbalul județean, greu încercat de pandemia COVID-19, care a blocat aproape în totalitate activitatea asociației. Ciprian Prisăcaru vine cu aplombul unui manager plin de energie, care a acumulat destulă experiență pe poziții de conducere la nivel sportiv, ministerial sau în administrația publică locală. A început munca la AJF Dâmbovița, cu pasiune, convingere și credință. 

·        Cum ați trăit alegerile din 16 ianuarie?

Cu emoție, nerăbdare și speranță. Am avut un contracandidat serios, dar și o echipă puternică, ce mi-a fost alături. Sunt onorat să conduc fotbalul dâmbovițean.

·     Vă așteptați la o asemenea participare record, cu 105 membri afiliați prezenți, ținând cont că Adunarea Generală s-a desfășurat în aer liber, în plină iarnă?

Nu. Când am văzut cum ninge în acea dimineață, mi-am spus că nu va fi cvorum, deși din teritoriu am simțit dorința tuturor de a avea un președinte ales la AJF Dâmbovița. A fost impresionant să atingem o prezență de 98% în acele condiții. Îi felicit și le mulțumesc deopotrivă membrilor afiliați, pentru implicarea de care au dat dovadă! Seriozitatea și interesul lor mă obligă foarte mult. Prin aceasta, au transmis un mesaj clar: comunitatea fotbalistică dâmbovițeană este puternică!

·      Ce obiective imediate ați stabilit ca președinte al AJF Dâmbovița?

Am început cu o analiză concretă a situației asociației la acest moment. Documente, contracte, situație financiară, registre, pentru a vedea exact unde suntem și pentru a identifica drumul cel mai scurt spre atingerea obiectivelor propuse, după care vom trece la schimbări concrete. Deja se lucrează la ceea ce înseamnă prezența noastră ca asociație în mediul on-line, la rebranding, după care vom trece la numirea unor membri noi in toate comisiile asociației.

·      Vor fi reorganizate competițiile județene?

Absolut, da! Voi veni cu propuneri concrete, pe care le vom analiza în Comitetul Executiv. I-am rugat și pe colegii din C.Ex. să se gândească la un eventual sistem competițional de primăvară, dar și la viitor, pentru că totul trebuie proiectat pentru a eficientiza raportul costuri/performanță. Când vorbim despre competițiile județene, trebuie să analizăm  situația financiară a cluburilor, infrastructura, fondul de jucători. De exemplu, îmi doresc ca în viitorul apropiat să transformăm Liga a 4-a, într-o competiție de elită, cu un sistem competițional realist, adecvat nivelului la care ne aflăm în acest moment. 

·      Credeți că este posibilă reluarea competițiilor în această primăvară?

Eu nu pot decât să îmi exprim speranța că vor începe. Din păcate, reluarea competițiilor nu ține de decizia noastră, ci de decizia autorităților naționale. Știu că președintele federației face lobby la Guvern și ministerele decidente, în vederea acceptului acestora de a relaxa măsurile extrem de restrictive pentru fotbal, pe care le avem astăzi. Abia aștept să reluăm activitatea fotbalistică și să revenim la normal.

·      Ce mesaj aveți pentru membrii afiliați?

Le mulțumesc pentru încrederea uriașă pe care mi-au acordat-o prin votul de sâmbătă și le promit că nu-i voi dezamăgi! Voi începe, așa cum le-am promis, cu o reorganizare din temelii a AJF Dâmbovița și voi continua să muncesc zi de zi pentru crearea unui mediu competitiv, sănătos și bine structurat, care se va baza pe o strategie ce va avea ca punct de plecare respectarea statutului și a regulamentelor. Nu în ultimul rând, le transmit că vom fi pregătiți din toate punctele de vedere, la momentul în care va fi posibilă reluarea competițiilor.

 

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP