Comisia de Competitii si Disciplina

26 Septembrie 2019, la ora 19:44 / Publicat în Comunicate AJF de Alexandru Caramalău / 342 vizualizări

Comisia de Competitii si Disciplina

 
 
 
 
 
 
 
 
HOTARARI CCD din data de 26.09.2019
 
 
 
1.       In urma contestatiei echipei echipei Gloria 2015 Cornesti ( Juniori A1), la jocul de acasa cu echipa Gaz Metan Finta si a neprezentarii jucatorului contestat (substituit) in fata comisiei, CCD hotaraste: - Jocul Gloria 2015 Cornesti – Gaz Metan Finta ( Juniori A1), pe teren 3-3, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Gloria 2015 Cornesti.
          Echipa Gaz Metan Finta ( juniori A1) se sanctioneaza cu scaderea a 6 puncte din clasament ( art 83.13 / RD ). Delegatul echipei LEPADATU MARIAN si jucatorul IACOB ADRIAN ILIE se suspenda cate 3 ( trei) etape.
2.       Pentru 5 (cinci) cartonase galbene primite in decursul aceluiasi joc urmatoarele echipe se penalizeaza cu 100 lei ( art. 78.a / RD)
          - FC Brezoaiele, la jocul cu Steagul Rosu Colacu
          - Urban Titu, la jocul cu Roberto Ziduri
          - CSM Fieni, la jocul cu Cetatea Targoviste
          - Steagul Rosu Colacu ( juniori A1), la jocul cu FC Brezoaiele
3.       Jocul: Unirea Colibasi- Recolta Gura Sutii ( juniori A1), a fost interupt in minutul 6, din cauza faptului ca echipa Recolta Gura Sutii a ramas in 7 jucatori.
          In conformitatea cu art 79.6 /RD, echipa Recolta Gura Sutii ( juniori A1) se sanctioneaza cu pierderea jocului cu 3-0 si scaderea a 3 puncte din clasment.
4.       Jocul: Unirea Ungureni- Cetatea Targoviste ( juniori A1), nu s-a disputat din cauza ca echipa gazda nu a asigurat asistenta medicala.
          In baza art 83.1.b raportat la art 86.12 din RD corborat cu art 54 din ROAF cu aplicarea articolului 34 din RD echipa Unirea Ungureni se sanctioneaza cu pierderea jocului cu 3-0 si se penalizeaza sportiv cu 100 lei.
5.       In urma contestatiei echipei Unirea 2 Bucsani la jocul cu Vulturii Sperantei Petresti si a neprezentarii jucatorului contestat (substituit) pentru a-si trece datele personale in raportul de arbitraj, CCD hotaraste:
          - Jocul Vulturii Sperantei Petresti – Unirea 2 Bucsani, pe teren 4-2, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Unirea 2 Bucsani.
          - Echipa Vulturii Sperantei Petresti se sanctioneaza cu scaderea a 6 puncte din clasament ( art 83.13/ RD) si se penalizeaza sportiv cu suma de 300 lei.
          - Delegatul echipei, TOMA EMIL si jucatorul DRAGANESCU MARIAN se suspenda 3 ( trei) etape.
6.       In urma contestatiei echipei Urban Titu ( juniori A1), la jocul de acasa cu Gloria 2015 Cornesti si a neprezentarii jucatorului contestat ( substituit) in fata comisiei, CCD Hotaraste:
          - Jocul Urban Titu - Gloria 2015 Cornesti ( juniori A1) pe teren 2-3, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Urban Titu.
          -   Echipa Gloria 2015 Cornesti ( juniori A1) se sanctioneaza cu scaderea a 6 puncte din clasament ( art 83.13/ RD) si se penalizeaza sportive cu suma de 200 lei.
          - Delegatul echipei NICOLAE FLORIAN si jucatorul ASANACHE DAVID-STEFAN, se suspenda 3( trei ) etape.
7.       In urma contestatie echipei Olimpicii Ulmi ( juniori A1), la jocul cu Recolta Gura Sutii, si a neprezentarii jucatorului contestat (substituit) pentru a-si trece datele personale in raportul de arbiraj, CCD hotaraste:
          - Jocul Recolta Gura Sutii – Olimpicii Ulmi ( Juniori A1) pe teren 4-3, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Olimpicii Ulmi.
          - Echipa Recolta Gura Sutii ( juniori A1) se sanctioneaz cu scaderea a 6 puncte din clasament ( art 83.13 /RD) si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.
          - Delegatul echipei DRAGNE MARIUS si jucatorul RAICULESCU DAN-GABRIEL se suspenda pentru 3 etape.
8.       In urma prezentarii in fata Comisiei de Disciplina a delegatilor echipei Vointa Pietrosita si Victoria Comisani precum si a arbitrilor asistenti de la jocul: Vointa Pietrosita - Victoria Comisani, si a analizarii raportului de joc si a declaratiilor delegatilor si a arbitrilor asistenti, CCD hotaraste suspendarea jucatorilor: VLASCEANU GHEORGHE –ROBERT si RADU REMUS ( ambii echipa Vointa Pietrosita) pentru 1 (una) etapa / 63.2.1./RD -Vlasceanu Gheorghe Robert, si se penalizeaza sportiv cu suma de 100 lei si 3 (trei) etape art. 65.a Radu Remus si se penalizeaza sportiv cu suma de 300 lei.
          - Arbitrul SAVU VLADUT va fi trimis la Comisia de Disciplina a CJA pentru lipsa de fermitate si curaj in luarea masurilor disciplinare la jocul respective.
9.       In urma incidentelor de la sfarsitul jocului Cetatea 2 Targoviste - A.S Malu cu Flori si a analizarii acestora, CCD hotaraste:
          - Echipa AS Malu cu Flori se sanctioneaza cu avetisment si se penalizeaza sportiv cu suma de 300 lei
          - Jucatorii TEODORESCU MIHAI si LAZAR ALEXANDRU se sanctioneaza conform procesului verbal de sedinta.
          - Oficialii STOIAN DANIEL (antrenor second), POJOREANU MIHAI (maseor), si ANDREESCU ADRIAN (delegat) se suspenda astfel:
          - ANDREESCU ADRIAN - 6 ( sase) etape, art 65.c /RD si se penalizeaza sportiv cu suma de 300 lei.
          - POJOREANU MIHAI - 3 (trei) etape, art 65.a/ RD si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.
          - STOIAN DANIEL - 3 (trei) etape, 65.a / RD si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.
10.                   Pentru slabe masuri de organizare de la jocul : Viitorul Dobra – Gloria Bucsani, echipa VIITORUL DOBRA, se penalizeaza sportiv cu suma de 500 lei.
11.     Pentru atitudine nesportiva fata de arbitrii jocului (injurii repetate), la jocul: Vointa Valea Voievozilor – Rapid Gemenea, antrenorul echipei Rapid Gemenea – IOSIFESCU ALEXANDRU se suspenda 3 (trei) etape art 65.a/ RD si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.
12.     Datorita faptului ca la jocul de acasa cu echipa Luceafarul Darmanesti, echipa ACS Gura Ocnitei a prezentat doar 5 legitimatii cu viza medicala valabila, jocul nedisputandu-se conform art. 83.10.4, coroborat cu art. 7 .1 lit. C din RSTJF, cu aplicarea art. 34/ RD. Echipa ACS Gura Ocnitei se sanctioneaza cu pierderea jocului cu 3-0 si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei
13.    CCD  nu accepta adeverinta nr 145/02.09.2019, adusa de echipa Unirea Ungureni in care justifica neprezentarea echipei de juniori A1, la jocul de la Progresul Matasaru, pentru lipsa documente justificative (foaie de parcurs, factura reparatie service , contractul de servicii de transport ) art 14 . ROAF. 
                                                                                                                                       
 
 
 
 
                                                                                 Comisia de Competitii si Disciplina, 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP