Comunicat Asociatia Judeteana de Fotbal Dambovita

05 Februarie 2021, la ora 14:45 / Publicat în Comunicate AJF de Alexandru Caramalău / 2874 vizualizări

Comunicat Asociatia Judeteana de Fotbal Dambovita

 

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița s-a întrunit joi, 4 februarie 2021, ora 16.00. Au fost prezenți toți membrii și s-au adoptat următoarele hotărâri:

1.         S-a aprobat revocarea din funcții a tuturor membrilor comisiilor permanente, jurisdicționale și independente din cadrul AJF Dâmbovița.

2.         S-a aprobat propunerea președintelui AJF Dâmbovița, făcută conform art. 46, alin (7) și (8) din Statutul AJF Dâmbovița, ca noul președinte al Comisiei Județene de Arbitri să fie numit domnul Dorel POPA.

3.         Au fost aprobate Regulamentul Intern și Organigrama AJF Dâmbovița

4.         Au fost aprobate structura și componența nominală a comisiilor și departamentelor din cadrul AJF Dâmbovița.

5.         A fost aprobat Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice al AJF Dâmbovița.

6.         A fost aprobat Regulamentul privind activitatea observatorilor oficiali din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

7.         A fost aprobat Regulamentul Disciplinar al AJF Dâmbovița.

8.         A fost aprobat cuantumul taxelor și vizelor pentru anul 2021.

9.         A fost desemnat ca reprezentant al Ligii a 4-a, pentru a face parte din Comitetul de Urgență al AJF Dâmbovița, domnul Marian Ionel ȘTEFAN, membru al Comitetului Executiv.

10.       A fost aprobată noua ștampilă a asociației.

11.       A fost aprobată numerotarea licențelor, de la 001.

12.       A fost avizat noul logo al asociației și s-a propus spre aprobare către Adunarea Generală.

13.       A fost desemnat responsabilul pentru evidența, inventarierea și păstrarea arhivei AJF Dâmbovița, în persoana Secretarului General

14.       S-a aprobat perioada de transferuri. Toate asociațiile/cluburile vor putea înregistra tranferuri de la data de 8 Februarie până cu 48 de ore înainte de debutul oficial al competiției. 

15.       S-a luat act de retragerea echipei Strajerii Târgoviște 2 din viitoarea ediție de campionat.

16.       Au fost aprobate sistemul competițional și componența seriilor, pentru sezonul de primăvară 2021 (martie – iunie), în eventualitatea reluării competițiilor.

17.       S-a aprobat ca incepand din urmatorul sezon oricare ar fi acesta, sa existe obligativitatea de a avea pe toata durata jocului in teren, jucatori dupa cum urmeaza:

      a) Liga 4 – 2 jucatori U 20

      b) Liga 5 – 1 jucator U 19

18.       A fost aprobat sistemul competițional 2021/2022. Cu mentiunea ca acesta este valabil doar in eventualitatea disputarii sezonului de primavara 2021, fiind interdependent de acesta ca sistem de promovare/retrogradare.

Toate cele aprobate, regulamentele, cuantumul taxelor, seriile și sistemul competițional, vor fi postate pe paginile oficiale de web si Facebook ale AJF Dâmbovița.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP