Comunicat – prezența arbitrilor la jocurile amicale

21 Iunie 2021, la ora 10:54 / Publicat în Comunicate AJF de Ciprian Prisacaru / 834 vizualizări

Comunicat – prezența arbitrilor la jocurile amicale

Comunicat – prezența arbitrilor la jocurile amicale

 

Având în vedere că încurajăm desfășurarea jocurilor amicale, conform prevederilor în vigoare, și prezența arbitrilor activi din cadrul comisiei județene la acestea, dar ținând seama de unele întâmplări petrecute la meciurile de verificare din ultimul timp, facem următoarele precizări:

  1. Cluburile afiliate la AJF Dâmbovița pot solicita delegarea unor arbitri la jocurile amicale, exclusiv președintelui Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, dl. Dorel Popa, la numărul de telefon 0761115305;

   2.  Arbitrii activi în cadrul CJA Dâmbovița au obligația de a oficia la aceste jocuri în formula desemnată de CJA Dâmbovița și NU în brigadă cu persoane care nu dețin calitatea de arbitru activ.

   3. Pentru încălcarea celor de mai sus, cei care se fac vinovați vor fi sancționați conform Regulamentului Disciplinar al AJF Dâmbovița, respectiv Regulamentul Disciplinar al CJA Dâmbovița.

Vă reamintim că activitatea arbitrilor de fotbal este reglementată de Regulamentul de Organizare și Desfășurare a Activității Arbitrilor de Fotbal și gestionată de Comisia Județeană de Arbitri din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. 

 

Dorel POPA – președinte CJA Dâmbovița

Ciprian PRISĂCARU – președinte AJF Dâmbovița

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP