Comunicat testare observatori județeni

01 Martie 2021, la ora 13:29 / Publicat în Comunicate AJF de Alexandru Caramalău / 522 vizualizări

Comunicat testare observatori județeni

Test trecut cu brio de toți candidații la concursul pentru obținerea calității de observatori de joc și de arbitri. Examinarea teoretică nu a reprezentat o piedică nici pentru observatorii care dețin deja această calitate, astfel că nu a existat nici măcar o notă sub 7.00, calificativul minim pentru promovarea testului. Apreciem seriozitatea cu care cei implicați au abordat concursul și îi felicităm pentru notele obținute!

Din Lotul 1 vor face parte observatorii care dețin deja această calitate și au obținut minim nota 8.50 (Cosmin Bădeanu, Ioan Ducu, Gabriel Irimescu, Alexandru Istrate, Ciprian Popa, Gheorghe Stoica), candidații notați cu calificativ maxim - 10 (Cosmin Becheanu, Dorel Popa), observatorii divizionari eligibili (Adrian Gligoraș, Ioan Negoescu, Dumitru Nistor, Cătălin Vremăroiu) și președintele AJF Dâmbovița (Ciprian Prisăcaru), observator de drept. Observatorii județeni de nivel 1 vor fi delegați la orice categorie.

Din Lotul 2 vor face parte Gheorghe Ionescu, Cosmin Lunescu, Nelu Năsăudeanu, Adrian Necșoiu, Adrian Pitaru și Mihăiță Tătăranu. Observatorii județeni de nivel 2 vor fi delegați la jocuri de Liga a 5-a, Liga a 6-a, meciuri de copii și juniori.

Contestațiile cu privire la nota obținută se depun în timp de 24 de ore, de la ora afișării rezultatelor.

Lista finală a observatorilor județeni va fi supusă spre aprobare Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP