Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

19 Aprilie 2019, la ora 10:44 / Publicat în Comunicate AJF de Alexandru Caramalău / 340 vizualizări

Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

HOTARARI CCD-18.04.2019

 

1. In urma contestatiei echipei VIITORUL GURA FOII la jocul de la VOINTA CRETU ,si in urma prezentarii jucatorului contestat in fata comisiei, unde s-a legitimat cu CI, si-a inscris datele personale si a fost recunoscut de arbitrul partidei, CCD hotaraste:
         Jocul - liga a 6 a SUD-VOINTA CRETU-VIITORUL GURA FOII se omologheaza cu rezultatul din teren: 4-0 in favoarea echipei VOINTA CRETU;
2. Pentru 6 cartonase galbene, primite la jocul cu VOINTA 2010 CREVEDIA, din 14.04.2019, echipa SAGEATA 1975 CATUNU se penalizeaza sportiv cu 100 lei( art.78,a-RD);
3. Pentru atitudine nesportiva fata de arbitrul jocului cu GAZ METAN FINTA,antrenorul echipei A.C.S. DENTAS TARTASESTI ,STANICA MARIUS, se suspenda pentru doua etape si se penalizeaza sportiv cu 200 lei; pentru insuficiente masuri organizatorice, echipa A.C.S. DENTAS TARTASESTI se sanctioneaza cu AVERTISMENT si se penalizeaza sportiv cu 100 lei.
4. In urma sesizarii echipei OLIMPICII ULMI, referitor la faptul ca jucatorul SACAGIU FLORIN (UNIREA UNGURENI) a jucat in meciul cu OLIMPICII ULMI fiind in stare de suspendare pentru cumul de cartonase galbene si a verificarii rapoartelor de arbitraj, CCD constata ca sesizarea este NEINTEMEIATA.
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP