Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

18 Octombrie 2019, la ora 05:58 / Publicat în Comunicate AJF de Alexandru Caramalău / 536 vizualizări

Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HOTARARI CCD din data de 17.10.2019
 
 
1.       In urma neprezentarii echipei CSM Fieni la jocul de la Gloria 2015 Cornesti si a prezentarii documentelor justificative ( Foaie de parcurs, deviz de reparatie  , proces verbal politie ) pentru aceasta situatie , CCD hotaraste:
- jocul Gloria 2015 Cornesti – CSM Fieni se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Gloria 2015 Cornesti ( art 79.1 RD, raportat la art. 34 /RD).
2.       In urma deciziei nr 69/2019 a Comisiei de Apel a AJF  Dambovita din data de 09.10.2019, jocul Luceafarul Dragomiresti – Vointa Visina, se omologheaza cu 3-0 in favoarea ehipei Luceafarul Dragomiresti.
3.       Din cauza faptului ca la jocul de acasa cu A.S  Corbii Mari, echipa  Petrolul Rascaieti nu a folosit  jucator junior nascut in anul 2001 sau mai mic ( 2001-2005), ci a folosit un jucator nascut in anul 2000, in conformitate cu regulamentul AJF Dambovita  CCD hotaraste omologarea  jocului : Petrolul Rascaieti – AS Corbii Mari, in teren 2-0  cu scorul de 3-0 in favoarea echipei AS Corbii Mari.
4.       Pentru insuficiente masuri de organizare la jocul cu Viitorul Burduca, echipa Viitorul Gura Foii se sanctioneaza cu AVERTISMENT, si se penalizeaza sportiv  cu suma de 200 lei.
5.       Pentru 5 (cinci) cartonase galbene primite la jocul din Cupa Romaniei, cu Bradul Moroieni din data de 16.10.2019, echipa Vointa Pietrosita se penalizeaza sportiv cu suma de 100 lei  ( art. 78.a /RD).
Pentru injurii si amenintari la adresa arbitrilor jucatorii: DUMITRACHE DORU, PETRESCU EDUARD si POSTA FLORIN se suspenda pentru cate 3 (trei) etape  fiecare si se penalizeaza sportiv  cu suma de 200 lei ( art 65.a/RD).
6.       In urma neprezentarii jucatoriilor contestati (substituiti) in fata Comisiei de Disciplina, echipa  CSM Fieni (juniori D), CCD hotaraste: -  jocul Fortis Valea Lunga - CSM Fieni (juniori D) pe teren scor 1-4, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Fortis Valea Lunga.
Echipa CSM Fieni (juniori D) se sanctionaza cu scaderea a 6 (sase) puncte din clasament si se penalizeaza sportiv cu suma de 100 lei (art 83.13/ RD).
Delegatul echipei CSM Fieni, Dragomir Ion si jucatorii Vasile Gabriel si Codroiu se suspenda cate 3 (trei) etape.
7.       In urma contestatiilor de la jocul de juniori A1:  Steagul Rosu Colacu – Urban Titu, CCD hotaraste:
- respinge ca nefondata contestatia echipei Steagu Rosu Colacu (art26.2 – ROAF) - in urma neprezentarii jucatorilor contestati (substituiti) de la echipa Steagul Rosu Colacu in fata Comisie de Disciplina, aceasta hotaraste:
- Jocul juniori A1: Steagul Rosu Colacu- Urban Titu, pe teren 2-1 , se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Urban Titu.
- Echipa juniori A1 Steagul Rosu Colacu se sanctioneaza cu scaderea a 6(sase) puncte din  clasament si se penalizeaza sportiv cu suma de  200 lei ( art 83.13/RD).
- Delegatul echipei Stancu Lucian,  jucatorii Stoica Cristian si Sandu Alin se suspenda cate 3(trei) etape.
8.       In urma contestatiilor la jocul : Olimpia Picior de Munte -  Dinamo Odaia Turcului si a prezentarii jucatorului contestat CCD hotaraste:
- Jucatorul contestat de catre echipa Olimpia Picior de Munte s-a prezentat in fata Comisiei de Disciplina unde si-a trecut datele pesonale si s-a legitimate cu CI, fiind recunoscut de arbitrul jocului Ivascu Bogdan.
- Jucatorul contestat de catre echipa Dinamo Odaia Turcului nu s-a prezentat sa-si inscrie datele personale in raportul de arbitraj, la sfasitul jocului.
CCD hotaraste: - jocul Olimpia Picior de Munte – Dinamo Odaia Turcului  in teren 4-2, se omologheaza cu 3-0  in favoarea echipei  Dinamo Odaia Turcului.
- Echipa Olimpia Picior de Munte se sanctioneaza cu scaderea a 6 (sase) puncte din clasament si se penalizeaza sportiv cu suma de 400 lei. (art 83.13 RD)
- Delegatul echipei Olimpia Picior de Munte, Pavel Ion si jucatorul Sandu Daniel Florin se suspend cate 3 etape.
9.       In urma contestatiei echipei Unirea Lucieni la jocul de la Vointa Sacuieni si a neprezentarii jucatorului contestat (substituit) in fata comisie, CCD hotaraste:
- Jocul Vointa Sacuieni-Unirea Lucieni in teren scor 4-0, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Unirea Lucieni.
- Echipa Vointa Sacuieni se sanctioneaza cu scaderea a 6 (sase) puncte din clasament si se penalizeaza sportiv cu suma de 400 lei. ( art83.13/ RD)
- Delegatul echipei Vointa Sacuieni,  Simion Constantin si jucatorul  Petrescu Stefan se suspenda cate 3 ( trei) etape.
- Pentru introducerea de contestatie nejustificata (pentru 11 jucatori) si neachitata in conformitate cu art.26.7 ROAF, echipa Vointa Sacuieni se santioneaza cu AVERISMENT,  si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.
10.     Deoarece a refuzat sa semneze raportul de arbitraj la sfarsitul jocului: Roberto Ziduri – Unirea Ungureni,  delegatul echipei Unirea Ungureni, Necula Viorel  se penalizeaza sportiv cu suma de 100 lei . ( 63.1/g- ROAF). In baza art 65.a /RD, jucatorul Diaconescu Albert se suspenda 3 (trei)  etape si se penalizeaza sportiv cu suma de 300 lei.
11.     CCD respinge ca nefondat memorial echipei Olimpia Picior de Munte, referitor la incidentele petrecute in timpul jocului: Viitorul Burduca-Olimpia Picior de Munte.
12.     Pentru insuficiente masuri de organizare la jocul cu Vointa Pietrosita, echipa Fortis Valea Lunga se sanctioneaza cu AVERTISMENT, si se penalizeaza sportiv cu suma de 500 lei.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                                                                                   Comisia de Competitii si Disciplina,

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP