Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

01 Noiembrie 2019, la ora 08:04 / Publicat în Comunicate AJF de Alexandru Caramalău / 348 vizualizări

Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

 

 

 

 

 HOTARARI  CCD  din data de 31.10.2019

 
 
1.                 In urma neprezentari echipei de seniori VIITORUL Razvad, la jocul de la GLORIA 2015 Cornesti, CCD Hotaraste:
-                     Jocul GLORIA 2015 Cornesti – VIITORUL Razvad  se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei GLORIA 2015 Cornesti ( art 79.1 /RD, raportat la articolul 34. /RD).
 
2.                 In urma neprezentarii echipei de Juniori A1 VIITORUL Razvad , la jocul de la GLORIA 2015 Cornesti, CCD Hotaraste:
-        Jocul juniori A1:  GLORIA 2015 Cornesti – VIITORUL Razvad  se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei GLORIA 2015 Cornesti ( art 79.1 /RD, raportat la articolul 34. /RD).
 
3.                 Pentru 5 (cinci) cartonase galbene acordate in cursul aceluiasi joc, in conformitate cu art 78.a/ RD urmatoarele echipe sunt penalizate  sportiv cu suma de 100 lei:
-                     FLACARA Ghinesti, la jocul cu Luceafarul Bolovani.
-                     VOINTA Ionesti , la jocul cu Viitorul Gura Foii.
-                     VOINTA Pietrosita, la jocul cu Bradul Moroieni.
 
4.                 Pentru 3 (trei) neprezentari in cadrul aceleiasi editii din campionatul 2019-2020 ( juniori A1), echipa UNIREA Ungureni ( seniori), se sanctioneaza cu scaderea unui punct din clasament. ( regulament AJF  Dambovita).
 
5.                 In urma contestatiei de la jocul: A.S Malu cu Flori – Comertul Viisoara, si a prezentarii jucatorilor contestati in fata comisiei, acestia dandu-si datele pesonale si fiind recunoscuti de arbitrul asistent al jocului, CCD Hotaraste:
 
-                     Jocul: A.S Malu cu Flori – Comertul Viisoara, se omologheaza cu rezultatul din teren (5-1), in favoarea echipei Comertul Viisoara.
 
6.                 Referitor la contestatiile  echipelor  Vointa Pietrosita si Bradul Moroieni, acestea se amana pentru o data ulterioara, pentru administrarea de noi probe.
 
7.                 Pentru insuficiente masuri de organizare de la jocul: Vointa Sacuieni – Olimpicii II Ulmi,  echipa VOINTA Sacuieni  se penalizeaza sportiv cu suma de 400 lei. 
 
8.                 In urma incidentului din minutul 58 al jocului: PUBLIREX Ciocanesti – GLORIA Bucsani, la scorul de 2-0  pentru  Gloria Bucsani, CCD Hotaraste:
 
-                     Jocul: Publirex Ciocanesti – Gloria Bucsani, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Gloria Bucsani.
-                     Se ridica dreptul de organizare a jocurilor pe teren propriu echipei PUBLIREX Ciocanesti pentru 2 ( doua ) etape.
-                     Echipa PUBLIREX Ciocanesti se penalizeaza sportiv cu suma de 500 lei.
     
9.                 In urma incidentelor de la finalul jocului: SPORTUL Voinesti – Cetatea 1396 Targoviste,  CCD Hotaraste:
-                     Delegatul echipei Sportul Voinesti, POPA DECEBAL se suspenda 2 ( doua ) etape (art.65.a /RD) si se penalizeaza sportiv cu suma de 100 lei.
-                     Deoarece a refuzat sa semneze raportul de arbitraj la sfarsitul jocului: Sportul Voinesti – Cetatea 1396 Targoviste, delegatul echipei Sportul Voinesti, POPA DECEBAL se penalzeaza sportiv cu suma de 100 lei  ( art 63.1.g/ ROAF).
 
10.             In urma analizarii memoriului depus  de catre delegatul echipei  PROGRESUL Matasaru, Ene Mihaita,  CCD Hotaraste:
-        In baza art 122/RD, jucatorul  Mihailescu Alexandru    I se reduce suspendarea de la  4 ( patru) etape la 1 ( etapa), penalitatile sportive ramanad aceleasi in cuantul de 200 lei.
 
 
 
 
 

                                                                                        Comisia de Competitii si Disciplina,

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP