Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

15 Noiembrie 2019, la ora 07:38 / Publicat în Comunicate AJF de Alexandru Caramalău / 395 vizualizări

Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

 
 
 
 
 
 
 
HOTARARI CCD din data de 14.11.2019
 
 
 
1.        Jocul FLACARA Ghinesti – GLORIA 2018 Bucsani in teren scor (2-2), se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei GLORIA 2018 Bucsani, deoarece echipa FLACARA Ghinesti a folosit un jucator in stare de suspendare pentru 4 (patru) cartonase galbene ( art.83.10.1/RD).
 
2          Deoarece jocul VIITORUL Tomsani – VOINTA Ionesti nu a mai fost reluat dupa pauza la scorul de 2-0, (echipa VOINTA Ionesti care la momentul pauzei era in 7 jucatori, a ramas in 6 jucatori, un jucator dandu-se accidentat, arbitrul fiind nevoit sa intrerupa definitiv jocul), CCD hotaraste:
- Jocul VIITORUL Tomsani – VOINTA Ionesti interupt in min 45 la scorul de 2-0, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei VIITORUL Tomsani. (art.79.6/RD).
- Echipa VOINTA Ionesti se sanctioneaza cu scaderea a 3 (trei) puncte din clasament ( art.79.6/RD) si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.
 
3          In baza art.79.1/RD raportat la art 34 din RD, echipa LUCEAFARUL Dragomiresti (Juniori A1) se sanctioneaza cu forfait 3-0 in favoarea echipei GLORIA 2015 Cornesti.
 
4.        Jocul VOINTA Cretu – LUCEAFARUL Bolovani, a fost interupt definitiv in min 25 cand echipa LUCEAFARUL Bolovani a ramas in efectiv incomplet 4 (patru) jucatori de la echipa LUCEAFARUL Bolovani au parasit terenul dandu-se accidentati, CCD Hotaraste:
-Jocul Vointa Cretu – Luceafarul Bolovani pe teren in min 25 , scor 4-0, se omologheaza cu rezultatul din momentul intreruperii 4-0 in favoarea echipei Vointa Cretu.
-Echipa Luceafarul Bolovani se sanctioneaza cu scaderea a 3 (trei) puncte din clasament (art.79.6/RD) si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.
 
5.        In urma contestatiilor (pentru drept de joc) ale echipelor Bradul Moroieni si Vointa Pietrosita si analizand documentele prezentate de echipe si anexate la dosarul cauzei CCD Hotaraste:
-Contestatia echipei Bradul Moroieni pentru jucatorul BISIOC Vladut –Gabriel, este neintemeiata si se respinge ca nefondata (art 26.2/ROAF)
-Contestatia echipei Vointa Pietrosita se admite, jucatorul CROITORU Constantin Robert, neavand drept de joc pentru echipa Bradul Moroieni, deoarece exista neconcordante intre cele doua acorduri de transfer anexate la dosar, acordul nefiind evidentiat in carnetul de legitimare cu numarul: 39953 al jucatorului Croitoru Constantin Robert.
CCD Hotaraste. In baza art 83.10.1 /RD cu aplicarea art.34/RD, jocul Bradul Moroieni-Vointa Pietrosita pe teren scor 1-0, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Vointa Pietrosita.
- Echipa Bradul Moroieni se sanctioneaza cu scaderea a 6 (sase) puncte din clasament (art 83.13/RD) si se penalizeaza sportiv cu suma de 400 lei.
- Jucatorul Croitorul Constantin Robert si delegatul echipei Bradul Moroieni, MIHAI Vasile se suspenda cate 2 (doua) etape.
- Dosarul cauzei este compus din 13 file.
 
6.        In urma contestatiei echipei Viitorul Gheboaia la jocul de la Vointa Podu Rizii si a prezentarii jucatorului contestat in fata comisiei unde s-a legitimat cu C.I si dandu-si datele personale, fiind recunoscut de arbitrul jocului si de delegatul echipei Viitorul Gheboaia, Savu Mihai CCD Hotaraste:
-Jocul Vointa Podu Rizi - Viitorul Gheboaia se omologheaza cu rezultatul din teren 1-1.
 
7.        In urma contestatiei echipei Victoria Comisani la jocul de la Fortis Valea Lunga si a prezentarii jucatorului contestat (pentru substituire), Placinta Laurentiu, in fata comisiei unde s-a legitimat cu C.I, si dandu-si datele personale, fiind recunoscut de arbitrul jocului si a anexarii la dosarul cauzei de catre echipa Fortis Valea Lunga a fotografiei de la inceputul jocului in care apar ambele echipe si arbitrul jocului, CCD Hotaraste:
-Jocul Fortis Valea Lunga – Victoria Comisani se omologheaza cu rezultatul din teren 1-1 (art 26.4/ROAF).
 
 
8.        In urma contestatiei echipei Comertul 2014 Viisoara la jocul de la Muscelul Valeni si aprezentarii jucatorului contestat (pentru substituire), in fata comisiei unde s-a legitimat cu C.I, si dandu-si datele personale, fiind recunoscut de arbitrii jocului si a anexarii la dosarul cauzei de catre echipa Muscelul Valeni , 2 fotografii de la inceputul jocului in care apar cele doua echipe, arbitrii si jucatorul contestat, precum si fisa medicala emisa de Spitalul Judetean Targoviste cu nr 77881/ 09.11.2019, CCD Hotaraste:
-Jocul MUSCELUL Valeni – COMETRUL 2014 Viisoara se omologheaza cu rezultatul din teren 1-0 in favoarea echipei Muscelul Valeni (art26.4/ROAF).
 
 
 
 
 

 

                                                                              Comisia de Competitii si Disciplina,

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP