Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

29 Noiembrie 2019, la ora 09:02 / Publicat în Comunicate AJF de Alexandru Caramalău / 292 vizualizări

Deciziile Comisiei de Competitii si Disciplina

 
 
 
 
 
 
 
HOTARARI CCD din data de 28.11.2019
 
 
 
 
1.     Pentru 5 (cinci) cartonase galbene acordate in cursul aceluiasi joc, in conformitate cu art 78.a/RD, echipa Vointa Sacuieni la jocul cu Vointa Tatarani se penalizeaza sportiv cu suma de 100 lei.
2.     Pentru 6 (sase) cartonase galbene primite in cursul aceluiasi joc, in   conformitate cu art 78.a/RD, echipa Recolta Gura Sutii la jocul cu Roberto Ziduri se penalizeaza sportiv cu suma de 100 lei.
3.     In baza art .79.1/RD raportat la art.34/RD echipa Spicul Jugureni se sanctioneaza cu forfait, 3-0 in favoarea echipei Flacara Valea Mare.
4.     In baza art. 79.1/RD raportat la art. 34/RD echipa Sportul 2016 Voinesti se sanctioneaza cu forfait, 3-0 in favoarea echipei Gloria 2015 Cornesti.
5.     Din cauza faptului ca la jocul de juniori A1 : Urban Titu – Unirea Ungureni, echipa ( Juniori A1) a avut doar 7 legitimatii valabile, in baza art. 79.1/RD raportat la art. 34/RD, echipa Unirea Ungureni ( juniori A1) se sanctioneaza cu forfait , 3-0 in favoarea echipei Urban Titu. Echipa de seniori Unirea Ungureni ( seniori) se sanctioneaza cu scaderea a unui punct din clasament.
6.     Din cauza faptului ca la jocul: ACS Gura Ocnitei - Vointa Buciumeni, echipa Vointa Buciumeni a ramas in efectiv incomplet, deoarece portarul echipei si-a rupt proteza de la piciorul stang ( fapt certificat de asistenta medicala pezenta la teren si de actele anexate la raport), jocul fiind astfel interupt, CCD hotaraste:
-         Jocul: ACS Gura Ocnitei – Vointa Buciumeni se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei ACS Gura Ocnitei ( art.48.1/ ROAF).
7.     Jocul Unirea Cobia – FC Potlogi, interupt in min 15, la scorul de 0-0, datorita faptului ca un jucator al echipei FC Potlogi a alunecat si a acuzat dureri la picior , parasind terenul de joc, si asistenta medicala nu a certificat acesta accidentare, CCD Hotaraste:
-         Jocul Unirea Cobia – FC Potlogi se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Unirea Cobia.
-         In baza art 79.6/ RD, echipa FC Potlogi se sanctioneaza cu scaderea a 3 (trei) puncte din clasament si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.
8.     Pentru insuficiente masuri de organizare la jocul cu Gaita Bilciuresti, echipa Vulturii Sperantei Petresti se sanctioneaza cu AVERTISMENT si se penalizeaza sportiv cu suma de 500 lei.
9.     Din cauza faptului ca la jocul cu Flacara Suta Seaca, echipa Viitorul Caragiale a folosit jucatorul Dumitru David Corneliu al carui drept de joc a expirat pe 15.07.2019, CCD hotaraste:
-         Jocul Viitorul Caragiale – Flacara Sutea Seaca pe teren 2-2, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Flacara Suta Seaca (art83.10.1/RD).
-         Delegatul echipei, Bucur Stefan se suspenda pentru 3 (trei) etape si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.
10.In urma contestatiei echipei Neajlovul Puntea de Greci la jocul de la Recolta 2 Gura Sutii si a prezentarii in fata comisiei a celor doi jucatori contestati ( substituire) care s-au legitimate cu CI si si-au inscris datele personale, fiind recunoscuti de catre delegatul echipei Neajlovul Puntea de Greci – Oprea Iulian cat si de arbitrul jocului Ilie Nicolae, CCD hotaraste:
-         Jocul Recolta 2 Gura Sutii - Neajlovul Puntea de Greci se omologheaza cu rezultatul din teren 5-1 in favoarea echipei Recolta 2 Gura Sutii.
11.In urma incidentului din minutul 40 al jocului: Unirea Bucsani- Cetatea 1396 Targoviste, incident care a dus la oprirea definitive a jocului, CCD Hotaraste:
-         Jocul Unirea Bucsani - Cetatea 1396 Targoviste , intrerupt la scorul de 1-1, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei Cetatea 1396 Targoviste.
-         Jucatorul Rosciuga Alberto de la echipa Cetatea 1396 Targoviste si Maria Ionut de la echipa Unirea Bucsani se suspenda pentru 6 (sase) etape fiecare si se penalizeaza sportiv cu cate de 300 lei fiecare. (art. 63.2.4a / RD)
-         Antrenorul echipei Unirea Bucsani , Zidaroiu Marius se suspenda pentru 6 ( sase) etape si se penalizeaza sportiv cu suma de 300 lei. (art.63.2.4a/RD).
-         Pentru insuficiente masuri de organizare echipa Unirea Bucsani se sanctioneaza cu AVERTISMENT, si se penalizeaza sportiv cu suma de 500 lei,
12.In baza art.122/RD, CCD reduce suspendarea D-lui delegat Coman Nicolae de la Unirea Bucsani de la 2 etape , la 1 etapa si se anuleaza penalitatea sportive de 100 lei.
13.In urma memoriului depus de echipele Viitorul Burduca si Flacara Zavoiu refeitor la faptul ca jucatorii echipei Flacara Valea Mare, joaca la alta echipa pe fals, CCD respinge ca neintemeiat cele 2 memorii. Aceste sesizari se puteau lua in calcul in urma unor contestatii ale echipelor direc implicate.
 
 

 

                                              Comisia de Competitii si Disciplina,

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP