Deciziile Comisiei de Disciplină din data de 14.03.2019

14 Martie 2019, la ora 20:37 / Publicat în Comunicate AJF / 366 vizualizări

Deciziile Comisiei de Disciplină din data de 14.03.2019

1.Meciul dintre Viitorul Pietrari – Voința Tătărani -  programat în turul II al Cupei României – faza județeană -  a fost întrerupt definitiv în minutul 112 de către arbitru din cauza faptului că la accidentarea unui jucător, la teren nu mai era prezentă asistența medicală.

Comisia de Competiții și Disciplină a hotărât:

-         Jocul Viitorul Pietrari – Voința Tătărani, scor 1-0, în minutul 112, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Voința Tătărani.

-         Echipa Viitorul Pietrari se penalizează sportiv cu 300 lei (Penalități AJF – art.5, pct.1).

2.Meciul dintre Gaz Metan Vlădeni – Viitorul Răzvad, nedisputat datorită faptului că echipa Gaz Metan Vlădeni nu a avut viza medicală pe carnelete de legitimare.

Comisia de Competiții și Disciplină a hotărât:

-         Se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Viitorul Răzvad.

-         Echipa Gaz Metan Vlădeni se penalizează sportiv cu 200 lei.

 

3.În urma contestației pentru substituire introdusă de echipa Unirea Bucșani, la finala Cupei Satelor – faza județeană - și a verificării datelor personale ale jucătorilor contestați, CCD a hotărât:

-Meciul dintre Unirea Bucșani – AS Corbii Mari – în teren 1-3, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Unirea Bucșani, deoarece jucătorul Ciuciuc (AS Corbii Mari), înscris în raportul de arbitraj a fost găsit cu alte date personale decât cele din certificatul de naștere.

 

4.Comisia de Competiții și Disciplină aprobă cererile de retragere din competiții echipelor Petrolul Târgoviște (Liga a 4-a) și Viitorul Odobești Ziduri (Liga a 5-a – Onoare Vest). Ambele formații s-au retras din cauza problemelor financiare întâmpinate. Cele două echipe se pot înscrie în competițiile județene peste 2 (doi) ani, adică în sezonul 2020-2021. Petrolul Târgoviște se va putea înscrie în Liga a 5-a, iar Viitorul Odobești Ziduri în Liga a 6-a. Toate jocurile din retur ce trebuiau să le susțină aceste echipe se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipelor adverse.

 

5.Comisia de Competiții și Disciplină aprobă cererea echipei Cetatea Târgoviște de a disputa meciul din campionat, programat în data de 24.03.2019, de pe teren propriu, cu Voința Pietroșița, de la ora 14.00, în loc de ora 11.00. La aceeași oră (11.00) pe stadionul din Șotânga se joacă un meci de fotbal feminin din cadrul Ligii 1. 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP