Comunicat CJA

22 Iulie 2019, la ora 11:57 / Publicat în Comunicate CJA de Alexandru Caramalău / 619 vizualizări

Comunicat CJA

 
ANUNT
 
 
In vederea reluarii activitatii pentru editia de campionat 2019 - 2020 va aducem la cunostinta urmatoarele :
 
Campionatele organizate de AJF Dambovita vor incepe in jurul datei de 15.08.2019 .
 
Datorita situatiei create prin lucrarile de constructie la stadionul “Eugen Popescu” din Targoviste , va anuntam ca structura cursului de instruire si testarile teoretice si fizice se modifica asrfel :
 
1. Testarea fizica
-    Sambata 03.08.2019 pentru arbitrii din lotul pentru liga 4 si cei cu categoria I de clasificare .
-    Duminica 04.08.2019 pentru arbitrii din lotul judetean .
Tastarea fizica se va sustine in Parcul Chindia incepand cu ora 6,30 in fiecare dintre zilele mentionate mai sus .
2. Testarea teoretica va avea loc in ziua de sambata 03.08.2019 ora 12.30    pentru arbitrii din lotul pentru liga 4 si cei cu categoria I de clasificare si duminica 04.08.2019 , ora 9.30 pentru arbitrii din lotul judetean , la Seminarul Teologic din Targoviste .
3. Cursul de instruire va avea loc in data de 03.08.2019 , ora 9.30 la Casa Sindicatelor pentru toti arbitri ( arbitrii din lotul pentru liga 4 si arbitrii din lotul judetean ) .
 
In vederea sustinerii testelor teoretice si fizice recomandam arbitrilor sa se pregateasca foarte bine , amintindu-le faptul ca promovarea testelor este o conditie regulamentara pentru a putea arbitra .
Structura testelor teoretice si fizice vor ramane neschimbate fata de cele sustinute anteruior .
Precizam de asemenea ca participarea la cursul de instruire este obligatorie . Neprezentarea la acest curs va fi asimilata cu nepromovarea testelor teoretice si fizice .
Inainte de sustinerea testelor fizice arbitrii sunt obligati sa prezinte adeverinta medicala care sa ateste ca sunt apti medical pentru efort fizic . Cei care nu vor prezenta adeverinta medicala inainte de testele fizice nu vor putea sustine aceste teste .
 
Pentru cei care , din diferite motive , nu vor putea fi prezenti la aceste teste si pentru cei care nu promoveaza conform RODAA testele , se va organiza retestarea dupa cel putin 30 de zile de la prima testare .
 
                                                                              
 
Conducerea CJA Dambovita
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP