COMISIA DE RECURS

 

COMISIA DE RECURS

Rezolutie pronuntata in sedinta din data de 04.09.2020

 

Comisia constituita din

PRESEDINTE: Av. Albu Octavian Stefan

MEMBRU: Av. Giorgi Cristian Mircea

MEMBRU: Av. Radu Marin

SECRETAR: Coserean Geanina

 

RE: Dosar nr. 1 /CR /2020, Paraschiv Iustin-Andrei (prin Paraschiv Costel) vs CSS Craiova

 

          Pe rol solutionarea cererii de recurs formulata de Paraschiv Costel prin care arata ca nu este de accord cu suma de 2399, 91 lei ce trebuie sa o achite Clubului CSS, pentru a primi dreptul de a deveni jucator liber al fiului sau Paraschiv Iustin Andrei.

            Procedura de citare : legal indeplinita .

            Cererea a fost legal timbrata .

          Dezbaterile au avut loc in prezenta membrilor  C.R.  Albu Octavian Stefan, Giorgi Mircea Cristian si Radu Marin la data de 04.09.2020

                                                 C.R.

            In sedinta comisia a analizat documentele depuse de recurentul-reclamant, respectiv cererea inregistrata cu nr. 171 din 17.08.2020 la A.J.F. Dolj.

Intrucat cererea formulata nu indeplineste conditiile prevazute de art.34 pct. 8 din Regulamentul privind Statutul si Transferul Jucatorilor de Fotbal, a fost solicitat recurentului Paraschiv Costel sa complineasca cererea, in sensul de a se prezenta mentiunile si cerintele unei cereri de recurs astfel cum sunt aratate de art 34 alin. 3 si 4 din Regulament.

Cererea de regularizare a cererii de recurs a fost comunicata de mail la adresa [email protected], insa nici pana in prezent, data la care se pronunta prezenta rezolutie, nu a fost comunicat un raspuns prin care sa fie indicate datele de identificare  ale recurentului, a sentintei ce se doreste a fi atacata, motivele de fapt si de drept precum si probele ce se doreste a fi utilizate in solutionarea recursului.

          Presedintele comisiei de recurs analizand cererea si constatand ca recurentul Paraschiv Costel nu s-a conformat celor solicitate, in temeiul art. 35 pct. 8 din Regulamentul privind Statutul si Transferul Jucatorilor de Fotbal, dispune prin prezenta rezolutie:               

          Scoaterea litigiului  nr. 1 /CR /2020, Paraschiv Iustin-Andrei (prin Paraschiv Costel) vs CSS Craiova,  inregistrat sub nr. 171/17.08.2020,  de pe rolul Comisiei de Recurs.

         Prezenta rezolutie se va comunica recurentului Paraschiv Costel.

         Pronuntata in sedinta din 04.09.2020.

 

 

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP