ANUNT IMPORTANT ARBITRII DE LOT

27 Decembrie 2016, la ora 09:59 / Publicat în Comunicate AJF de Gianina Coserean / 273 vizualizări

ANUNT IMPORTANT ARBITRII DE LOT

 

Asociaţia Judeţeană de Fotbal

Comisia Judeţeană a Arbitrilor

 

 

În vederea respectarii Regulamentului de Organizare si Desfasurare a Activitatii Arbitrilor de Fotbal si a Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbaliste vă rugăm să luaţi la cunoştiinţă următoarele:

 

I.                   CONTROLUL MEDICAL

1.       Arbitrii şi arbitrii asistenţi din loturile nationale vor efectua controlul medical în mod obligatoriu la cabinetele medico – sportive judeţene (municipiul Bucureşti) şi vor prezenta la cursurile de iarna organizate de CCA avizul medical individual (nu se admit tabele comune), eliberat de instituţia respectivă specializată.

2.       Arbitrii care nu vor prezenta avizul medical („APT’) la cursurile de iarna nu vor sustine testele fizice.

3.       Arbitrii declaraţi „inapţi” din punct de vedere medical şi cei care nu s-au prezentat la controlul medical nu vor fi delegaţi până nu primesc avizul medical favorabil.

 

II.                PREGATIREA FIZICA ŞI TEORETICA

 

1.       Instruirea, testarea teoretică şi fizică a arbitrilor şi arbitrilor asistenţi din loturile nationale se va face în organizarea CCA.  Data, locul desfăşurării şi alte detalii, vor fi comunicate din timp.

 

III.             VIZA CARNETELOR DE ARBITRU

 

Pentru viza anuală a carnetelor de arbitri se va proceda în felul următor:

 

1.       Fiecare arbitru, personal, va achita cotizaţia anuală prevăzută în Anexa 1 în contul bancar al Comisiei Centrale a Arbitrilor:

 

FRF – CCA; str. Serg. Vasile Şerbănică,  nr. 12 sector 2, Bucureşti

Cont FRF-CCA : RO 74 BTRL 0430 1205 F05444XX, Banca Transilvania– Sucursala Unirii,  cod fiscal: RO9825583

 

2.       Reprezentantul CJA va strânge carnetele şi dovada plăţii (ordin de plată) şi le va prezenta la CCA, pentru aplicarea vizei anuale (planificarea este in Anexa 2).

 

Arbitrii şi arbitrii asistenţi vor achita taxa de viză conform nivelului cel mai înalt la care a fost delegat în sezonul competiţional 2016/2017.

Arbitrii şi arbitrii asistenţi care nu-şi achită taxa de viză anuală nu vor fi delegaţi la jocuri.

 

3.       În baza hotărârii Comitetului Executiv al FRF, Asociaţiile judeţene (municipiul Bucureşti) de Fotbal, vor stabili conform competenţelor acestora, regimul propriu de vize şi taxe. Fiecare AJF (AMFB) îşi va confecţiona o ştampilă vizat 2017 care va fi aplicată pe carnetul de arbitru (categoria I, a II-a, stagiar şi onorifici). Pentru arbitrii din loturile nationale, viza anuală se va face de către CCA.

4.       Delegatul dumneavoastră  va prezenta un tabel cu viza AJF (AMFB), care să cuprindă datele din Anexa 3. 

 

      Pentru carnetele duplicat (pierdute, deteriorate, etc.) se va achita o sumă în valoare de 340 lei, iar pentru carnetele noi, se va trece şi numărul şi data obţinerii categoriei de clasificare arbitru de fotbal, achitându-se 24 lei. Odată cu prezentarea tabelului şi a carnetelor se va prezenta şi dovada din care să rezulte că a fost virată la CCA suma reprezentând taxa de viză anuală.

 

IV.              SITUAŢIA STATISTICĂ CU EVIDENŢA ARBITRILOR SI OBSERVATORILOR DE ARBITRI (ANEXA 4)

 

În vederea ţinerii şi actualizării evidenţei arbitrilor si observatorilor de arbitri, vă rugăm să ne transmiteţi şi SITUAŢIA STATISTICĂ numerică a arbitrilor si a observatorilor pe categorii de clasificare din cadrul judeţului in format electronic (EXCEL) pe email: [email protected] (in aceasta situatie nu vor fi incluşi arbitrii onorifici).

 

Anexa 1 (conform ROAF)

 

 

Viza Anuală

Lei

 

Arbitri

Băieţi

795

Lotul FIFA

 

Fete

320

 

Asistenţi

Băieţi

625

 

 

Fete

260

 

Arbitri

Băieţi

480

Lotul Liga 1

 

Fete

230

 

Asistenţi

Băieţi

340

 

 

Fete

170

 

Arbitri

Băieţi

375

Lotul Liga 2

 

Fete

170

 

Asistenţi

Băieţi

320

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP