COMITETUL EXECUTIV

24 Martie 2021, la ora 14:38 / Publicat în Comunicate AJF de Aurel Barbu / 745 vizualizări

COMITETUL EXECUTIV

 COMITETUL EXECUTIV, intrunit conform Statutului AJF Dolj in data de 24.03.2021, a hotarat in unanimitate urmatoarele:

 - aproba lista candidatilor pentru functiile de presedinte, vicepresedinte, reprezentanti in Comitetul Executiv al AJF Dolj din partea echipelor participante in liga a 4-a, liga a 5-a si juniori, lista propusa de catre Comisia Juridica;

 - se aproba mutarea locatiei pentru organizarea Adunarii Generale Ordinare si Alegeri la stadionul Comunal din ISALNITA, datorita faptului ca trebuie respectate normele impuse de catre DSP Dolj - localitatea Craiova fiind in cod rosu. Deasemenea clubul detinator al stadionului Extensiv din Craiova anunta ca raspuns la solicitarea AJF Dolj nr.52/01.03.2021, prin care ne precizeaza ca nu poate onora solicitarea deoarece stadionul este ocupat;

 - va reamintim ca la adunare membrii afiliati nu pot fi reprezentati decat de catre o persoana care detine o functie de conducere (de regula presedinte, secretar general sau functii echivalente) in cadrul respectivei persoane juridice si numele acesteia a fost comunicat in documente transmise catre AJF Dolj conform art.28, pct. 7 din Statutul AJF Dolj.

   Deasemenea numele delegatilor trebuie comunicat in scris secretariatul general al AJF Dolj cu minim 3 zile inainte de data desfasurarii Adunarii Generale.

   Delegatii se vor prezenta la adunare cu un mandat scris, emis de catre respectivul membru afiliat, semnat si stampilat, precum si un act de identitate.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP