CUPA AJF DOLJ

24 Decembrie 2016, la ora 14:53 / Publicat în Comunicate AJF de Gianina Coserean / 314 vizualizări

CUPA AJF DOLJ

       ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL DOLJ

ORGANIZEAZA IN PERIOADA14-29 IANUARIE 2017 LA NOUA SALA POLIVALENTA DIN ISALNITA

                                     CUPA AJF DOLJ
la fotbal in sala (futsal) , pe doua categorii de varsta, OPEN (fara limita de varsta) respectiv OLD-BOYS (jucatori de peste 35 ani).

Competitia se va desfasura in fiecare week-end (sambata si duminica) in formatul 4+1 jucatori (5+1 in cazul OLD-BOYS) si este deschisa oricaror echipe, fie angrenate in comeptitiile AJF Dolj fie nou create. Echipele pot avea maxim 12 jucatori inscrisi pe foaia de joc. Nu exista taxa de inscriere insa pentru chiria salii, arbitraj si asistenta medicala se vor achita cate 75 lei/ echipa la fiecare joc disputat.

Arbitrajul va fi asigurat de cei mai buni arbitri doljeni (FIFA si lotul divizionar). Se va juca in sistem grupe de cate 4 echipe, fiecare echipa avand asigurat un numar de minim 3 meciuri, urmat de partide eliminatorii pana in finala (se califica primele doua echipe din fiecare grupa). Fiecare joc va avea doua reprize a cate 20 minute, cu pauza 5 min. iar mingea utilizata va fi cea speciala pentru futsal (marimea 4). 

Inscrieri si informatii suplimentare se fac la sediul AJF Dolj din str. Gh.Doja nr. 2, et. 2 (cladirea DJTS Dolj de langa stadionul Tineretului) sau la tel.0770.447724.
 
Numarul maxim de echipe acceptat este de 16 pentru fiecare din cele doua categorii, acceptarea in competitie facandu-se in ordinea inregistrarii la AJF Dolj.

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP