ANUNT IMPORTANT CJA DOLJ !

15 Septembrie 2014, la ora 13:39 / Publicat în Comunicate CJA / 78 vizualizări

ANUNT IMPORTANT CJA DOLJ !

 Avand in vedere prezenta scazuta la sedintele saptamanale ale Comisie Judetene de Arbitri Dolj cat si neprezentarea unor arbitri sau arbitri asistenti la jocurile de juniori unde au fost delegati , Comisia Judeteana de Arbitri Dolj , a hotarat ca incepand cu sedinta din data de 18.09.2014 sa se faca prezenta nominala a arbitrilor si arbitrilor asistenti din lotul republican respectiv a arbitrilor , arbitrilor asistenti si observatorilor din lotul Ligii a IV a. 

Deasemenea delegarile la jocuri se vor face cu arbitri prezenti in sala de sedinte. 

Arbitri , arbitri asistenti si observatorii care vor lipsi in mod repetat de la aceste sedinte , vor suporta consecintele regulamentului in vigoare (RODAAF). 

Compartimentul de observatori din cadrul Comisiei Judetene de Arbitri Dolj , anunta ca in ziua de 18.09.2014 , orele 19:00 , in cadrul Facultatii de Mecanica din Craiova , va sustine o testarea teoretica in vederea completarii lotului de observatori. La testarea teoretica sunt convocati sa se prezinte , toti observatorii care nu au putut sustine testarea teoretica in data de 28.08.2014 din diverse motive , precum si alte persoane care considera ca au calitatile necesare pentru a face parte din lotul de observatori al Comisiei Judetene de Arbitri Dolj.

Testarea sustinuta va fi din "Legile Jocului 2014-2015" si "RODAF AJF DOLJ 2014-2015."

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP