Adunare Generala

28 Februarie 2016, la ora 11:51 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 161 vizualizări

Adunare Generala

HOTĂRÂREA ADUNĂRII GENERALE

AJF HARGHITA

din data de 26.02.2016

 

      Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita, legală şi statutară, desfăşurată la sediul Rakoczi Center din Odorheiu Secuiesc, în prezenţa a 52 de delegaţi din totalul de 74, hotărăşte:

 

1.      Aprobă cu unanimitate de voturi componenţa Comisiei de redactare a procesului verbal şi de numărare a voturilor în următoarea componenţă: Kecseti Pal, Dusinszki Zoltan, Ilyes Robert.

2.      Aprobă cu unanimitate de voturi Raportul Comitetului Executiv şi Raportul administraţiei AJF Harghita

3.      Aprobă cu 51 de voturi pentru şi 1 împotrivă bilanţul contabil pe anul 2015 şi descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv.

4.      Aprobă cu unanimitate de voturi Raportul comisiei de cenzori.

5.      Aprobă cu unanimitate de voturi Planul de activitate şi bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2016.

6.      Se consideră ca asociaţii şi cluburi afiliate la AJF Harghita, cluburile şi asociaţiile care participă într-un campionat organizat de AJF Harghita în sezonul 2015 – 2016 (74 de asociaţii şi cluburi sportive). Restul asociaţiilor şi cluburilor care nu participă în campionatele organizate de AJF Harghita ediţia 2015 – 2016 se consideră dezafiliate.

7.      Se aprobă cu unanimitate de voturi noul Statut AJF Harghita.

8.      Aprobă cu unanimitate de voturi numirea pe o perioadă de un an de zile a d-lui Balint Attila în  Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Harghita, ca reprezentant al cluburilor şi asociaţiilor sportive exclusive de futsal.

9.      Aprobă cu unanimitate de voturi că propunerile şi sugestiile membrilor vor fi discutate în următoarele şedinţe ale Comitetului Executiv.

10.  Membrii asociaţiei l-au împuternicit pe dl. secretar Kecseti Pal să facă toate demersurile legale cu privire la înregistrarea prezentului înscris la Judecătoria Miercurea Ciuc.

11.  Prezentul înscris a fost tehnoredactat la sediul Rakoczi Center din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, în ziua de 26.02.2016, în 4 exemplare, urmând să fie autentificat de către notarul public.

 

Această Hotărâre a fost adoptată cu 52 de voturi pentru 0 împotrivă şi 0 abţinere.

Odorheiu Secuiesc, 26.02.2016.

 

 

Preşedinte,                                                    Secretar general,

TAMÁS ZOLTÁN                                      SOMOLYÁK ISTVÁN

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP