Comitetul executiv

25 Februarie 2013, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF de Deszo Hompoth / 102 vizualizări

Comitetul executiv

Comitetul executiv AJF Harghita în şedinţa din 25.02.2013 a decis următoarele:

1. La solicitarea majorităţii echipelor etapa a 3-a din Cupa României se amână cu o săptămână (10.03.2013). Solicităm ca toate echipele să depună eforturi pentru a aduce terenul în stare practicabilă.

2. Echipele cu datorii nu se programează până la achitarea acestora. Vă reamintim, că pentru o neprogramare se plăteşte amendă, iar la a doua neprogramare echipa va fi exclusă din campionat. Nu se fac excepţii pentru nicio asociaţie.

3. Atragem atenţia echipelor care au solicitat plata baremului de arbitraj prin AJF, că trebuie să vireze banii înainte de începerea jocurilor. Altfel plata se face la fiecare joc. Neadoptarea bugetului la consiliile locale nu este un motiv pentru neplată.

4. Atragem atenţia, că pe 09.03.2013 începe returul şi la unele categorii de juniori (A1, D, Hagi Danone). Altfel nu ne putem încadra în termenele solicitate de FRF. Urmăriţi programul afişat pe site.

5. Pentru vizele anuale fiecare echipă trebuie să depună o listă cu jucătorii, care să cuprindă şi CNP şi să desemneze un cursant pentru Licenţa C.

                                                                                 Comitetul executiv

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP