Către toate echipele

30 Ianuarie 2013, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF de Deszo Hompoth / 98 vizualizări

Către toate echipele

În urma unei ședințe a conducerii AJF Harghita cu 11 primari din zona Ciucului s-a discutat problema posibilității de a achita baremurile de arbitraj și observare prin AJF Harghita. Echipele care doresc acest procedeu sunt rugați să completeze formularul de mai jos și să retrimite la AJF Harghita până la data de 8 februarie 2013. Aceste echipe vor trebui să achite obligatoriu înaintea turului sau returului suma brută la AJF Harghita. Această sumă, care va fi comunicată cu exactitate poate varia cu aproximație între 1500 și 3000 lei pe tur sau retur în funcție de nivelul la care joacă echipa și de numărul jocurilor disputate pe teren propriu. Din această sumă AJF achită baremul net arbitrilor/observatorilor și sumele către Trezoreria Statului. (impozit, CAS etc.).

                                                                              Președinte AJF Harghita,

                                                                                                      Tamás Zoltán

Către AJF Harghita,

Asociația Sportivă .......................................... reprezentată prin .................................................. în calitate de .................................................... sunt de acord ca plata îndemnizației de arbitraj/observare să fie achitat direct prin grija AJF Harghita și sunt de acord ca această sumă să fie virată înaintea turului/returului la caseria AJF Harghita.

Data .............................                                              LS                     Semnătura ......................................

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP