De la FRF

22 Mai 2017, la ora 13:33 / Publicat în Comunicate AJF de Zoltan Tamas / 318 vizualizări

De la FRF

COMUNICAT IMPORTANT DE LA FRF- PROGRAMUL,,YOUTH COUNCIL"

 

 

 

Ne face deosebită plăcere, de a vă invita să vă implicați, alături de noi, într-un program de dezvoltare fotbalistică, desfășurat cu sprijinul UEFA, în scopul creșterii atractivității jocului de fotbal pentru tineri. Federația Română de Fotbal, împreună cu Fundația Friedrich Naumann, organizează începând cu luna iunie a.c. programul "Youth Council", dedicat tinerilor, fete și băieți, cu vârsta cuprinsă între 19 – 29 ani, care susțin initiative de dezvoltare a comunității din care fac parte, prin intermediu activitităților fotbalistice.

Pentru aceasta, tinerii doritori, sunt invitați să depună până în data de 24 mai dosarele de candidatură, care să conțină un CV în format Europass, o scrisoare de intenție și un eseu de maximum trei pagini, care să răspundă la una din următoarele trei întrebări:

Cum putem stimula dezvoltarea tinerilor cu ajutorul fotbalului?

Care este impactul social al valorilor fotbalistice?

Ce schimbare poți aduce în comunitatea ta cu ajutorul fotbalului?

Selecția dosarelor va avea loc până în data de 28 mai, iar între 28 mai și 3 iunie candidații ale căror dosare au fost selectate vor fi sunați sau invitați la un interviu la Federație. La finalul procesului de selecție, un număr de maximum 25 de tineri vor participa la un seminar organizat la Centrul Național de Fotbal Buftea în perioada 13 - 16 iunie. În timpul seminarului, vor fi identificate un număr de 4 – 5 inițiative care vor primi din partea FRF o mică susținere materială, pentru a fi puse în aplicare de către cursanți, în perioada următoare. Programul întâlnirii cuprinde cursuri și exerciții practice de management de proiect, comunicare, atragerea de fonduri etc, dar și activități sportive și întâlnirea cu legende ale fotbalului românesc.

Costurile de cazare și masă și materialele de curs vor fi puse la dispoziția participanților cu titlu gratuit de către organizatori. Dosarele de candidature vor fi trimise la adresa de mail: [email protected], până pe data de 25 mai a.c., iar informații suplimentare se pot cere pe aceeași adresă.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP