Zona Ciuc

26 Noiembrie 2013, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF de Deszo Hompoth / 64 vizualizări

Zona Ciuc

AJF Harghita

Com. Ciuc

                                   BULETIN INTERN Nr.25/ 25.11.2013

 

Pentru evitarea unori neintelegeri cu privire la decizia Comisiei de Disciplina va reamintim prevederile Art. 64 din Regulamentul Disciplinar: ,,Deciziile disciplinare luate de arbitru pe terenul de joc sunt definitive si irevocabile si nu pot fii revizuite de organele jurisdictionare ale  FRF /LPF / AJF.

 

                        COMISIA DE DISCIPLINA HOTARESTE

  1. Pentru violente asupra persoanelor si patrunderea spectatorilor pe teren la meciul de Cupa Romaniei dintre Sansimion si Sanmartin, conf. art.83/2.f. se interzice dreptul de organizare a jocurilor pe teren propriu echipei din Sansimion pentru 3(trei) jocuri si penalitate sportiva de 200 lei. Astfel AS Szefite Sansimion este obligata conf. art. 42/1.1  sa comunice in scris -in cel mai scurt timp- localitatea si terenul pe care vor organiza jocurile respective, ce trebuie sa fie la minimum 30 km.
  2. Juc. Bartha Laszlo (Sanmartin) fiind primul jucator care a lovit cu pumnul un spectator dupa care un jucator advers conf. art.63/2.4.a se suspenda 5(cinci) jocuri si se penalizeaza cu 120 lei.
  3. Juc. Balogh Laszlo (Sansimion) pentru lovirea cu pumnul a unui adversar, conform art.63/2.4.a se suspenda 4(patru) jocuri si se penalizeaza cu 120 lei.
  4. Jucatorii Sarkany Jozsef si Csaszar Robert (Sanmartin) primesc cate un avertisment si cate 50 lei penalitate, pentru ca au provocat suporteri echipei gazda in timpul jocului.
  5. Arbitrul asistent Biro Roland se retine de la delegarii pentru faptul ca nu a semnalizat arbitrului provocariile jucatorilor de la Sanmartin, din timpul jocului. Acest fapt a fost adus la cunostinta arbitrului numai dupa terminarea violentelor. CJA va lua o hotarare in acest sens.
  6. Comisia propune ca dupa executarea suspendarii terenului de catre AS Szefite Sansimion, la primul joc de pe terenul propriu sa fie delegat un observator oficial.
  7. Juc. Mitocaru Alin (Sandominic) se suspenda 2 jocuri conf. art.63/1.f si se penalizeaza cu 65 lei.
  8. Juc. Nyaguly Laszlo (Siculeni) se suspenda 1 joc conf. art 63/1.g si se penalizeaza cu 60 lei.
  9. Suporterii MIK.Siculeni pentru comportare neregulamentara la Sandominic primesc un ultim avertisment.
  10. Juc. Tanko Endre (Santimbru) se suspenda 1 et.conf. art.63/1.g si se penalizeaza cu 55 lei.

  Impotriva deciziilor de la  punctele 1, 2 si 3 din aceasta hotarare, poate fi depus APEL in termen de 5(cinci) zile. Apelul scris se depune la AJF impreuna cu chitanta taxei de apel.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP