De la CJA

14 Septembrie 2015, la ora 14:04 / Publicat în Comunicate CJA de Zoltan Tamas / 327 vizualizări

De la CJA

Urmare a faptului vor fi brigazi care vor oficia  la jocurile de juniori republicani unde sunt angrenate echipe ale  Centrelor de Excelenta a FRF, va aducem la cunostinta hotararea  CEX de urgenta din 3 septembrie 2015.

 

1.      „.....Având în vedere că durata demersurilor juridice necesare pentru înființarea Centrului Regional de Excelență Timișoara nu poate fi estimată și în scopul asigurării desfășurării normale a competițiilor de juniori în care participă echipele Centrului Regional de Excelență anterior menționat, dispune completarea art. 44 din ROAF astfel:

 

“Prin excepție de la dispozițiile alin. 4 de mai sus, echipele Centrelor Regionale de Excelență pot participa la jocuri pe bază de tabele nominale. Astfel, echipele Centrelor Regionale de Excelență vor putea participa la jocurile din cadrul competițiilor organizate de FRF la care participă dacă prezintă tabelul nominal cu jucătorii și vizele medicale.

  

Urmare a acestui paragraf, va rugam sa il aplicati la Centrele de Excelenta ale FRF.

 

De asemenea va supun atentiei  indemnizatiile de joc in competitiile oficiale in care echipele Centrelor de Excelenta sunt angrenate.

In prezent structurile afiliate Ministerului Educatiei Nationale si cluburile particulare achita urmatoarea indemnizatie neta de joc:

Arbitru – 32,00 lei – net

Asistent – 32,00 lei – net

Al patrulea oficial – 20,00 lei – net

Clubul organizator va achita arbitrilor indemnizatia neta de joc mai sus mentionata precum si cheltuielile de transport (cel mult un transport dus – intors) pentru intreaga brigada.

 

ATENTIE: Clubul platitor are obligatia declararii, retinerii si platii contributiilor individuale de asigurari sociale, de asigurari de somaj precum si a impozitului pe venit (16%) potrivit legii. Acestea se calculeaza asupra venitului total realizat de arbitru, respectiv indemnizatia de joc si cheltuielile de transport.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP