2019, anul celui mai de anvergură proiect al colaborării CJMM - AJFMM

23 Octombrie 2019, la ora 11:39 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 631 vizualizări

2019, anul celui mai de anvergură proiect al colaborării CJMM - AJFMM

Echipament sportiv au primit în această săptămână toate echipele din Ligile 4 și 5 în baza proiectului "Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Maramureş la nivel de copii, juniori şi seniori", realizat conform acordului de cooperare semnat de Consiliul Judeţean Maramureş şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Maramureş.

• o colaborare de tradiție și o sumă record alocată
 
În această vară între Consiliul Judeţean Maramureş (CJMM) şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Maramureş (AJFMM) a fost semnat un acord de cooperare pentru "Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Maramureş la nivel de copii, juniori şi seniori". 500.000 lei este suma alocată de CJMM în baza proiectului depus de AJFMM, care - cu circa 60 de membri afiliați și peste 2.000 de legitimați - este asociaţia cu cea mai largă acoperire geografică din Maramureș. ”Eu nu am niciun merit pentru această sumă record alocată, s-a întâmplat să fiu eu președinte la AJFMM acum, când se derulează cel mai de anvergură proiect între cele două instituții partenere. Este meritul fostului președinte, Cristian Balaj, care a inițiat în urmă cu niște ani această colaborare cu CJMM. Este meritul tuturor celor de la AJFMM care în fiecare an au gestionat în beneficiul practicanților de fotbal sumele alocate și este meritul membrilor afiliați care sunt mereu receptivi la propunerile noastre. Noi nu am făcut în 2019 decât să depunem un proiect bun, care a vorbit pentru noi, așa cum o carte de vizită a fost și modul în care am lucrat până acum ”, a declarat președintele AJFMM, Zoltan Szekely.
 
FC Suciu de Sus, campionii juniorilor din Liga 4 (c) AJFMM
 
Cupe și medalii, răsplată pentru performanță (c) AJFMM

• medalii pentru toți de pe podium

În baza proiectului, au fost premiate cu medalii, cupe și diplome performerele sezonului 2018/2019 la toate nivelurile competiționale, de la echipele cu cei mai mici practicanți ai fotbalului în județul Maramureș până la seniori. ”A fost primul an în care am reușit ca pentru toate campionatele pe care le-am derulat - Under 15 (clasic și elite), Under 13, Under 11, Liga 4 (seniori și juniori), Liga 5 și Cupa României - să dăm medalie fiecărui jucător în parte din echipele care au urcat pe podium”, a menționat Szekely.
 
 
 Viitorul Ulmeni, campioana Maramureșului la Liga 4 (c) AJFMM
 
 Faurul Făurești, campioana Maramureșului la Liga 5 (c) AJFMM
 
• sute de mingi pentru echipele de copii
 
De asemenea, toți membrii afiliați ai AJFMM au primit borsete personalizate pentru documentele echipelor și toate terenurile omologate de AJFMM și unde au loc competiții oficiale (circa 50) au fost dotate cu steaguri de colț.
 
Într-un următor pas în cooperarea dintre CJMM și AJFMM, au fost distribuite peste 200 de mingi pentru toate echipele de copii şi juniori participante în campionatele Under 15 Elite, Under 13 și Under 11, urmând ca - la sfârşitul acestei luni - să primească mingi şi echipele care vor evolua în interliga de iarnă - Trofeul "Gheorghe Ene" şi Trofeul "Gheorghe Ola".
 
Mingi pentru echipele de copii și juniori (c) AJFMM
 
• echipament pentru seniorii județului
 
Cea mai recentă acțiune în cadrul proiectului "Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Maramureş la nivel de copii, juniori şi seniori" este, însă, și cea mai importantă, fiind cea mai amplă derulată sub cupola colaborării de tradiție dintre cele două instituții: toate echipele de seniori care evoluează în Ligile 4 şi 5 (40 echipe) au primit echipament sportiv personalizat cu însemnele CJMM și AJFMM, respectiv juniorii din Liga 4 (24 echipe) au primit mingi. Festivitatea a avut loc în holul Palatului Administrativ.
 
 Echipament personalizat pentru seniorii județului (c) CJMM
 
Reprezentanții celor 40 de echipe premiate (c) CJMM
 
• susținerea fotbalului, o altă tradiție din Maramureș
 
”Mă bucur că, în 2019, acest Consiliu Județean a alocat cea mai mare sumă din istorie pentru susținerea sportului în Maramureș”, a subliniat președintele CJMM, Gabriel Zetea, adăugând: ”Fotbalul este cunoscut ca sportul rege și acest lucru se regăsește și în județul nostru, unde foarte mulți dintre cetățeni nu numai că iubesc fotbalul, dar chiar îl practică. Sper ca gestul nostru să devină o tradiție în viitor, iar în fiecare an Consiliul Județean să aloce o sumă de bani pentru susținerea fotbalului în Maramureș”.
 
 Doru Dăncuș, Zoli Szekely și Gabriel Zetea (c) CJMM
 
”Aceste echipamente sportive sunt branduite cu numele Consiliului Județean Maramureș și ale Asociației Județene de Fotbal Maramureș, așa că vă rog să aveți grijă de imaginea acestui județ, pentru că este important pentru noi, toți, să onorăm și să cinstim județul Maramureș”, a fost mesajul vicepreședintelui CJMM, Doru Dăncuș, pentru reprezentanții echipelor.
 
• primii pași spre... normalitate
 
”Colaborarea noastră este una extrem de importantă. Am echipat grupările de seniori, am început să dotăm terenurile oficiale și absolut toate echipele care participă în competițiile derulate sub egida AJFMM primesc mingi. Urmează ca la anul să ne ocupăm mai mult de bazele sportive, să conștientizăm primarii că e necesar să investească în infrastructură. Nu vă ascund că speranța noastră este chiar să se construiască stadioane noi în Maramureș. Avem nevoie de ele! De aici începe dezvoltarea fotbalului: de la un teren bun, de la un echipament adecvat, de la o minge de calitate. Suntem fericiți că facem pași în acest sens, dar aceasta nu este nimic altceva decât normalitatea...”, a declarat Zoltan Szekely

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP