În al doilea tur național din Cupa României, CSM Sighetu Marmației a pierdut cu 1-2 întâlnirea de azi cu CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei de pe stadionul Solovan.

CSM Sighetu Marmaţiei va juca în compania CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei în al doilea tur național al Cupei României, ediția 2020/2021.

CSM Sighetu Marmației a întâlnit azi în deplasare Olimpia MCMXXI Satu Mare, în turul 1 național al Cupei României. Victoria a revenit maramureșenilor, care se califică astfel în turul următor.

Raul Topan (Sporting Maramureș) și Raul Gavrău (Electrica Baia Mare) au fost convocați la acțiunea de formare a lotului național de fotbal la categoria de vârstă Under 15.

CSM Sighetu Marmației va întâlni SC Olimpia MCMXXI Satu Mare în turul 1 al fazei naționale a Cupei României, ediția 2020-2021.

Progresul Șomcuta Mare s-a impus în această seară în fața grupării CSM Sighetu Marmației în finala Ligii a patra, în urma loviturilor de departajare.

Oficialii finalei Ligii 4

24 Iulie 2020, la ora 11:22

Progresul Șomcuta Mare și CSM Sighetu Marmației își dispută azi finala Ligii 4 în Maramureș, cu o brigadă care îl are la centru pe sătmăreanul Szabolcs Kovacs, arbitru de Liga 2.

A avut loc ședința Comitetului Executiv al AJF Maramureș, în cadrul căreia, pentru încheierea anului competițional 2019/2020, s-au luat mai multe decizii.

Astăzi, 14 iulie 2020, Comitetul de Urgență FRF a decis aprobarea protocolului medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator.

Comitetul de Urgență FRF a aprobat astăzi, 7 iulie, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele care vor contribui la configurarea componenței Ligii 3 în sezonul 2020/2021.

Casa Fotbalului a găzduit azi evenimentul în cadrul căruia au fost stabilite meciurile de baraj pentru accederea în Liga 3 în sezonul 2020-2021.

COMUNICAT - În atenția membrilor afiliați

03 Iunie 2020, la ora 08:36

11 echipe din Liga a patra și tot atâtea din Liga a cincea și-au exprimat opțiunea de a mai disputa meciuri oficiale în acest sezon competițional.

Din Liga 4 în Liga 3 vor promova 14 echipe, câștigătoarele mini-grupelor de baraj în trei între reprezentantele județelor.

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș dorește consultarea echipelor cu privire la varianta optimă de a duce la bun sfârșit acest an competițional.

FRF a decis să încheie sezonul competițional pentru copii și juniori. Singura competiție care rămâne întreruptă este Liga Elitelor U19.

Hristos a înviat!

19 Aprilie 2020, la ora 16:52

Asociația de Fotbal Maramureș vă dorește sărbători luminate!

Comunicat AJF Maramureș

10 Aprilie 2020, la ora 08:31

Dragi colegi și colaboratori, jucăm un meci pe care nu ne-am gândit vreodată că îl vom disputa.

Horațiu Baciu oferă câteva sfaturi pentru practicanții fotbalului în această perioadă specială.

Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020.

Cu 2-8 a pierdut selecționata Maramureșului meciul disputat în compania bihorenilor în cadrul Turneului Speranțelor.

Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor de copii și juniori organizate de FRF și Asociațiile Județene de Fotbal până la redeschiderea școlilor.

Se reia Turneul Speranțelor

05 Martie 2020, la ora 12:58

În 8 martie, Turneul Speranțelor programează pentru selecționata Maramureșului joc în deplasare, la Oradea.

Până în 24 martie se fac înscrieri pentru cursul de obținerea sau prelungirea Licenței UEFA C, curs organizat de AJFMM.

Perioada de transferuri la nivelul Ligii a patra și a cincea se încheie la Asociația Județeană de Fotbal Maramureș vineri, 13 martie, la ora 13.00.

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP