Sâmbătă, 23 iunie, de la ora 18.00, Minaur Baia Mare (campioana Maramureșului) și CSC Sânmartin (campioana Bihorului) se întâlnesc în prima rundă a luptei pentru promovarea în Liga a treia.

FOTBAL FEMININ - Venus, campioana Maramureșului

21 Iunie 2018, la ora 07:03
Ramona Pop

S-a încheiat a doua ediție a Campionatului Județean de fotbal feminin. AS Venus Maramureș a câștigat locul I, terminând competiția neînvinsă.

Cosmin Kovacs (Plimob Sighetu Marmației) și Emil Kemenes (referent zonal FRF) sunt reprezentanții Maramureșului la tabăra de vară de la Tărlungeni - faza finală de selecție pentru Turneul Speranțelor.

Minaur este campioana Maramureșului în sezonul 2017/2018, după ce băimărenii s-au impus cu scorul general de 11-0 în fața celor de la Bradul Vișeu de Sus.

Cosmin Kovacs (Plimob Sighetu Marmației) va reprezenta Maramureșul la faza finală de selecție pentru Turneul Speranțelor.

Manșa decisivă de Play Off dintre Minaur Baia Mare și Bradul Vișeu de Sus pentru desemnarea campioanei Maramureșului în sezonul 2017/2018 se va disputa sâmbătă, 16 iunie, de la ora 16.00.

În prima manșă din Play Off-ul Ligii a patra, la Vișeu de Sus s-au confruntat Bradul din localitate și Minaur Baia Mare. Victoria a revenit campioanei Sudului la scorul de 4-0. Manșa secundă are loc sâmbătă, în Baia Mare.

A1 - Băimărenii de la Minaur, eliminaţi la penalty-uri

11 Iunie 2018, la ora 06:08
Ramona Pop

Campioana Maramureşului la juniori A1, Minaur Baia Mare, a pierdut la penalty-uri manşa secundă a barajului etapei interjudeţene.

Plimob Sighetu Marmaţiei a obţinut un egal şi a contabilizat două eşecuri la turneul zonal pentru juniorii Under 13 disputat în Cluj-Napoca.

Cu remiză s-a încheiat prima manşă a etapei interjudeţene la juniori A1: CS Minaur Baia Mare - CSM Victoria Carei 2-2 (0-1). Manșa secundă se joacă mâine.

PLAY OFF LIGA 4 - Turul se joacă duminică în Vișeu de Sus

08 Iunie 2018, la ora 04:47
Ramona Pop

Bradul Vișeu de Sus și Minaur Baia Mare își dispută în acest sezon titlul de campioană a Maramureșului. Prima confruntare are loc duminică, de la ora 18.00, în turul de Play Off din Liga a patra.

CUPA ROMÂNIEI - Minaur Baia Mare, locul I în Maramureș

06 Iunie 2018, la ora 17:26
Ramona Pop

Minaur Baia Mare s-a impus în această seară cu scorul de 6-0 (4-0) în fața echipei Zorile Moisei, în finala Cupei României în Maramureș.

De la ora 12.00, vineri, 22 iunie, la sediul AJFMM are loc ședința Biroului Executiv.

URGENT - În atenția cluburilor afiliate AJFMM

06 Iunie 2018, la ora 13:13
Ramona Pop

AJFMM informează cluburile afiliate care nu au trimis încă actele solicitate în cadrul Adunării Generale din luna martie că termenul limită pentru ca acestea să ajungă la AJFMM este marți, 12 iunie.

Câștigătoarea Cupei României în Maramureș va începe parcursul național în 1 august. Minaur Baia Mare și Zorile Moisei își dispută mâine finala județeană.

După ce a devenit campioana municipiului Baia Mare și a județului Maramureș mai apoi, echipa Under 10 a Școlii nr. 18 Baia Mare a obținut calificarea la turneul final, unde a devenit vicecampioana României la Cupa Tymbark!

Mâine, 6 iunie, stadionul "Viorel Mateianu" din Baia Mare găzduieşte, de la ora 18.00, finala Cupei României pe judeţ. O partidă ce le aduce faţă în faţă pe CS Minaur Baia Mare şi AS Zorile Moisei.

JUNIORI A1 - Joi şi sîmbătă, duel cu campioana din Satu Mare

04 Iunie 2018, la ora 10:24
Cosmin Filip

Barajul interjudeţean al juniorilor A1 este programat a avea loc în 7 iunie (turul), respectiv în 9 iunie (returul). CS Minaur Baia Mare va întâlni campioana judeţului Satu Mare.

UNDER 15 - FC Kiss a ratat calificarea la turneul semifinal

04 Iunie 2018, la ora 09:00
Cosmin Filip

FC Kiss a ratat calificarea la turneul semifinal în urma disputării turneului zonal de la Cluj-Napoca la categoria de vârstă Under 15, organizat de CFR.

Azi au fost premiate cele mai bune echipe ale județului la categoriile de vârstă Under 15, Under 13 și Under 11.

JUNIORI A1 - Minaur - campioana Maramureșului

03 Iunie 2018, la ora 15:22
Ramona Pop

Minaur Baia Mare este campioana Maramureșului la juniori A1, titlul fiind decis după loviturile de departajare.

Comisia Tehnică a FRF, prin AJF Satu Mare, organizează luni, 4 iunie, curs de perfecționare pentru antrenorii din județele Maramureș, Satu Mare și Sălaj posesori de Licență UEFA A și B.

JUNIORI A1 - Minaur și Plimob joacă duminică finala

01 Iunie 2018, la ora 08:19
Ramona Pop

Duminică, 3 iunie, de la ora 15.00, are loc finala județeană a campionatului juniorilor A1. Se vor lupta pentru titlul de campioană a Maramureșului Minaur Baia Mare și Plimob Sighetu Marmației.

Federația Română de Fotbal organizează în perioada următoare selecții pentru fetele născute între anii 2003-2005. Acțiunea de scouting face parte din cadrul proiectului ,,Fotbal și feminitate".

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP