A avut loc Memorialul ”Bogdan Mandi”, ediția a opta

17 Decembrie 2019, la ora 21:36 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 434 vizualizări

A avut loc Memorialul ”Bogdan Mandi”, ediția a opta

Comisia Județeană de Arbitri din cadrul Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM) a organizat sâmbătă, 14 decembrie, a opta ediție a Memorialului ”Bogdan Mandi”.

Dimineața a început cu un parastas în memoria lui Bogdan Mandi, dar și a tuturor arbitrilor, obervatorilor, antrenorilor și jurnaliștilor sportivi din Maramureș care ne-au părăsit prea devreme.

Ziua a continuat cu meciurile de fotbal. Au participat patru echipe: Cavalerii Negri, Oldies but Goldies, FC Tineretul și Red Dogs. Locul I a fost câștigată de Cavalerii Negri, locul al II-lea a fost obținut de Oldies but Goldies. Pe locul III s-a clasat de FC Tineretul. Meciurile au fost arbitrate de Vlad Mare și Emil Kemenes. Cel mai bun jucător a fost desemnat Marius Bărbuș. Festivitatea de premiere și... repriza a treia au încheiat ziua de fotbal. La eveniment au participat arbitri și observatori de fotbal din Maramureș, inclusiv președintele AJFMM - Zoltan Szekely. Invitat la această ediție a Memorialului a fost tatăl lui Bogdan Mandi. 

Bogdan Mandi s-a născut în 27 februarie 1984, în Baia Mare. A fost junior la FC Viorel Mateianu și a absolvit în 1999 cursul organizat de Comisia Județeană de Arbitri din cadrul AJFMM. A plecat prematur la cele veșnice în 9 mai 2005.
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP